Evet, Diyarbakır'da "Ne mutlu Türk'üm diyene !" tabelası alkışlarla söküldü.Türk'e düşman herkes bu tabeladan intikam alırcasına ,bağırıp,çağırarak,ellerini parçalarcasına vurarak ,ayaklarıyla da tepinerek tabelanın cisminde Türk'e düşmanlıklarını haykırdılar.Türk'ü yere serdiler... O Türk ki asırlardır İslamın sancaktarlığını yapmış, Allah'ın nizamını Dünyada hakim kılmak için şehit olmuş,gazi olmuş,gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içmiş. Şimdi bu nasıl iştirki ,din adına ,dindarlık adına Müslümanların oyları ile iktidar olanların zamanında ,Türk'ün ismi tartaklanıyor,yerlerde sürünüyor. Bu meselede bir terslik var...                                  
Hükümetin pkk istekleri ile aldığı kararlar artık yavaş yavaş sosyal hayata aktarılıyor. Hükümetin desdekçileri ,akp ye oy veren hain olmayan ahali ,bu tabelanın indirilmesi sizi de mutlu etti mi? Etmiyorsa ,kanınıza dokunduysa ,bu hainlikler karşısında akıllanmalısınız,tepkinizi koymalısınız !!!Türk Milliyetçileri ,Türkiye Cumhuriyeti'nin var olmasını isteyenler ;sizlerde birbirinizin ayağını aşağı çekmekten vazgeçmelisiniz! Bir olmalı ,iri olmalı,diri olmalısınız...                                                                                          
Özellikle  teşkilatçılıktan haberi olmayan  arkadaşlarımız  teşkilat içinde grup olarak ,birinin  adamı olarak  çalışma  konumunda olanlar ,adamın adamı ,yada bir gurubun adamı olma  fikrinden vazgeçmelidirler. Teşkilat ve dava adamı olarak, topluca TEŞKİLAT  için ,davaya hizmet etmek için ,şahsi ihtiraslarımızı kenara iterek Ülkemizin  parçalanmaya götürüldüğü şu günlerde bir araya gelerek Teşkilat sorumluluğu  kuralları içerisinde bu mukaddes davaya hizmet etmeliyiz.  
Son günlerde  görünen o ki;  bazı arkadaşlarımız,ülkenin her yerinde  BEN  BEN  hissiyle  teşkilatı ve teşkilatın koyduğu  adayları beğenmeyip,kenara çekilerek ,aksi çalışmalar yapma eğilimi  göstermektedirler. Adaylar kesinleşene   kadar kırıcı olmadan adaylık yarışı elbette yapılmalıdır.Ancak teşkilat adayını kesinleştirmiş ise ,eğer  sizde bu hareketin mensubiyeti  olmayı kabullenmiş iseniz ,o  aday  düşmanın da olsa  bağrına taş basıp desdeklemelisiniz.Ülkemizin  ve camiamızın şu anki bulunduğu şartlar çok nazik ve hassastır. Kaybettiğimiz,kazanamadığımız ,kenara ittiğimiz  her şahsın  karşı tarafa  katkısı yarın bizim başımıza ,teşkilatımızın çatısına ve ülkenin milli dinamiklerine balyoz gibi düşecektir.                                                                                                               
Onun içindir ki; ihanet sözcüğünü aklının ucundan geçirmeyen herkesin ,onun kaşı kara,diğerinin gözü ela diyerek pahaneler üretmesi , yan çizmesi ,geçmiş deneyimlerimizde göstermiştir ki yersizdir,insafsızlıktır.Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğüne  ,şahsiyetimize ve  dava sorumluluklarımıza  ağır darbedir.''Her Ülkücü bir Türk bayrağıdır  ,Bayrağı yere düşürmeyiniz .''diyen  Başbuğum  Alparslan Türkeş'in ,Ulu önder  ATATÜRK'ün ,geçmişte bu dava için ölenlerin,çile çekenlerin emeklerini hatırlayarak NEFSİMİZİ  yenme mücadelesinde  başarılı olmalıyız. Allah bizi nefsini yenen insanlardan   eylesin ...Amin.
Saygılarımla...
Cevat Nas