Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Orduspor, Spor Toto Süper Lig’de ikinci devrenin açılış haftasında karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını Ordu’da sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Arjantinli teknik direktör Hector Cuper, Antalya kampının iyi geçtiğini belirterek, “Bunu sahaya yansıtarak Mersin maçından 3 puan almalıyız.” şeklinde konuştu.

Cuper, şunları söyledi: “Kamp açısından çok iyi bir dönem geçirdik. 3 hazırlık maçı oynadık ve bunlar istediğimiz seviyede olmayan rakipler olsalar da 3 galibiyet aldık. Otelimiz ve sahalar çok iyiydi. Kamp döneminde bütün çalıştıklarımızı pazartesi günü Mersin İdman Yurdu karşısında sahaya yansıtmalıyız. Bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım ve bu maç bizim için çok önemli. Her zaman olduğu gibi bu maçada 3 puan için çıkacağız."

Transfer konusuna da değinen deneyimli hoca, “Transferlerde küçük bir sıkıntı yaşandı. Bir ileriye dönük orta saha oyuncusu gelecekti ve bir stoper takıma kazandırılacak. Bunun için uğraşılıyor ve bu sıkıntılar en kısa zamanda çözülecek.” diye ifade etti.

Orduspor’da geçen sene forma giyen ve olaylı şekilde takımdan ayrılan Culio ve Gosso’nun Mersin İdman Yurdu ile anlaşması ve rakip olmalarına da değinen Cuper, “Pazartesi gününe kadar yapacağımız antrenmanlar 3 puan odaklı olacak. Culio ya da Gosso’nun oynaması veya oynamaması aslında o kadar önemli değil. Maçtan sonra belki selamlaşabiliriz, konuşabiliriz ancak o ana kadar onlar bizim rakiplerimiz.” şeklinde konuştu.

Ordusporlu futbolcu Yiğit Gökoğlan ise ilk yarıyı kötü bitirdiklerini belirterek, Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak üst sıralara çıkmak istediklerini dile getirdi.

Gökoğlan, "İlk yarıyı değerlendirirsek sezona takım olarak iyi bir başlangıç yaptık; ancak sonradan belli bir düşüşümüz oldu. 20 puanla ligin ilk devresini takıma yakışmayacak şekilde kötü bir şekilde bitirdik. Mersin İdman Yurdu maçından kesinlikle 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Direkt rakibimiz olarak görüyoruz bu ekibi ve kendi seyircimiz önünde oynayacağız. 3 puanı almamız ileriye daha iyi umutlarla bakmamız için ve hedefimizi yukarılara taşımak adına da çok önemli. Antalya’da ki kamp hem fizik kondisyon hem de psikolojik olarak çok iyi oldu.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim