HABERALP.COM ÖZEL

Hatay Reyhanlı'da ocaklara ateş düştü, yürekler yandı. İnsanlık, insanlık dışı yaratıkların alçakça, kahpece, insafsız, merhametsiz bir ihanetine şahitlik etti. Bu masum insanları yaşlı, genç, çocuk demeden katleden canilerin affedilmesi mümkün müdür? Bu katiller cezalandırılmadığı müddetçe Türk milletinin ve insanlığın vicdanı kanayacaktır. Kanayn insanlık vicdanı zalimlere mutlaka hak ettikleri cezayı verecektir. Zalimler istemese de Allah nurunu tamamlayacak, bu caniler iki dünyada rezil, mahkum olacak ve hesap vereceklerdir.  Mazlum insanların ocağına düşen ateşi kendi ocağında hissetmeyen vicdanı sızlamayan onlara hak ettiği cezayı veremeyen insan ve yöneticiler tarih huzurunda, millet vicdanında Allah indinde mesuldürler. Ateş düştüğü yeri yakar. Ülke yöneticileri ateşin düştüğü yerde değillerse o ülke asla huzur bulmaz. Allah kimseye evlat acısı, kardeş, ana, baba, acısı göstermesin.  Türkiye Cumhuriyeti devlet gelenekleri ve güvenlik kuvvetleri bu tip belaları defetme konusunda gayet tecrübelidir. Güvenlik kuvvetlerimizin elinin kolunun güçlendirilmesi anlamına gelecek siyasal iradenin yetersiz oluşunun sancılarını çekiyoruz. Nerdeyse eşkiya dünyaya hükümdar oluyor. Eşkiya dünyaya hükümdar olamaz. Kanlı katiller reyhanlı'da da her Pkk eyleminde de cezalandırılmalı bu kanlı örgütler asla muhattap alınmamalıdır. Terör örgütlerinin muhatap alınmasının onlara dolaylı prestij sağlayacak adımlardan süratle kaçınılmalıdır. 

Bu alçak saldırıları insanımız PKK ile hep yaşadı. Şimdi onlarla barış nakaratı yapılıyor. Bu insafsız ve merhamet yoksunları ile ne barışı yapıyorsunuz sizin hiç evladınız böyle katliamlar da öldü mü? Ocaklara düşen ateşi kendi yuvasında hissetmeyen müslüman ve insan olamaz. Bu kandan beslenen eller ve maşalar kırılmalı cezalandırılmalıdır.

50 Bin insanımızı aynı şekilde katleden bebek katili öcalan ve terör örgütü Pkk'dan ne medet umuyorsunuz? Terörün her türlüsüne insanlık vicdanı dur demelidir. Failler en ağır cezalarla cezalandırılmalıdır. PKK'nın ne imtiyazı vardır.

Bu menfur olayda hayatını kaybeden millet evlatlarına Allah'tan rahmet diler, ateş düşen ocaklara, yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz.


Editör: TE Bilisim