Alanya’daki apart oteller yok oluyor Alanya’daki apart oteller yok oluyor
Herkes Kararlılığımızın Farkında

2014 yerel seçimleri için çalışmalarını son hızla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konyaaltı İlçe Teşkilatı ilk mahalle temsilciliğini Doyran’da açtı. Açılışı MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali Palabıyık, partililer ile birlikte yaptılar.

     İl Başkanı Çetin; ‘‘MHP Antalya’da mutlaka iktidar olacaktır, bunun için gece-gündüz tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz, mahalle temsilciliklerine çok önem veriyoruz. Konyaaltında ilk mahalle temsilciliğimizi yoğun bir katılım ile açtık, hayırlı olsun, Konyaaltı Teşkilatımıza ve katkida bulunan herkese çok teşekkür ederim’’ dedi.

     İlçe Başkanı Palabıyık; ‘‘Siyasi partiler arasında Konyaaltındaki ilk mahalle temsilciliğini Sayın İl Başkanımız Osman Çetin ve partililerimiz ile birlikte biz açmış bulunuyoruz. Biz MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatı olarak önümüzdeki yerel seçimde MHP’yi önce Konyaaltı ilçemizde sonrada Antalya’da iktidar yapacağız herkes bu konudaki kararlılığımızın farkında. Geçtiğimiz günlerde partimize topluca katılımlar gerçekleşti ve halâda sürüyor. Cenab-ı Allah’ın bu çalışmalarımızı karşılıksız bırakmayacağına inancımız tamdır. Tüm hemşehrilerimizi teşkilatlarımıza ve mahalle temsilciliklerimize bekleriz’’ diyerek katkılarından dolayı Abdullah Yıldırım adına eşi Huriye Yıldırım ve partililere İl Başkanımız Osman Çetin ile birlikte teşekkür belgesi verdi.

     Açılış sırasında partililere son zamanlarda MHP ile özdeşleşen ‘‘püskevit’’ (bisküvi-lokum) dağıtıldı, İl Başkanı Osman Çetin, MHP Konyaaltı İlçe Yöneticileri ve Konyaaltı Belediye Başkanlığına MHP’den Aday Adaylığını açıklayan Jin.Opr.Dr.Suat Kayaalp vatandaşlar ile sohbet edip bölgedeki sorunları dinlediler.

Editör: TE Bilisim