Paralel yapı şikayeti ile AKPiktidarı yavuz hırsız rolü oynanmaktadır.Cemaat paralelinden şikayet edenler kanlı katil Öcalan'ın paralel yapısına mesafe aldırıyorsa bu ikiyüzlü çifte standarttır.Bugünlerde 28 şubatı mumla aratır görüntüler demokrasi adına insan hakları ve temel hürriyetler adına dahası Müslümanlık ve adalet adına utandırıyor tiksindiriyor.

PKK'nin geldiği noktayı duymayan görmeyen hissetmeyen sağır sultan bile kalmadı.Kanunları keyfine göre lastik gibi kendi keyfi iktidar arzusuna göre çeken uzatan kısaltan ancak dikta rejimlerinde eşine rastlanır haller gerçekten utandırıyor.

Öcalan size camide aynı safta namaz kıldığınız cemaat mensubundan daha mı yakındır? O zaman yeni koltuklar için biri birinize sarılın PKK ile safları sıklaştırın kara yılan girmesin.Bu nasıl bastırılamayan dizginlenemeyen kör bir iktidar hırsıdır?Bu ramazan ayında Kuran Sünnet kaynaklarına orjinal haliyle müracaat tavsiyemiz Mümin sorumluluğumuzdur.''Bir topluluğa olan düşmanlığınız sizi adaletten ayırmasın'' diye buyuruyor inanç kaynaklarımız.İktidarda kalmak uğruna adaleti terke edenlere bir gün adalet lazım olur.

PKK ve IŞİD'e sessizlik başka kanlı örgüte feveran etmek teröre karşı hastalıklı iki yüzlü bir bakışı ifade etmez mi? Cemaatle hesaplaşma adeta PKK iel yapılan pazarlıkları makam hesaplarını gizlemek için kullanılıyor intibası toplumun her kesiminde yaygın bir kanaattir.Bu hesap yanlıştır Bağdat'tan dönecektir.Bölge ve ülke için hep senaryo yazan lider ülkenin,AKP iktidarı eliyle küresel senaryoların BOP figüranı olması Barzani'den medet umması kahrolası bitişin iflasın tescilidir.İsrail,Rum kesimi,Ermenistan ve Yunanistan'da kampları olan örgüt kime hizmet eder? 

Cemaat için her türlü devlet ablukasını reva görenler, PKK ve Öcalan için yasaları bölgede rafa kaldırdılar.Müslümanlık iddiası olanların suskunluğu ve PKK barış edebiyatına inanmaları utanç vericidir.Tarih bütün bunları kaydediyor.Müslüman Kürt kardeşimizi Öcalan şebekesinin insafına bırakanlar utansın.Gerçekler er geç ortaya çıkacaktır.Gizli görüşenler eserlerinin ortaya çıkmasına asla mani olamayacaklardır.Hesap tutmayacak, bu topraklarda çünkü bu ülkenin her yeri ülkede yaşayan canım vatanım diyen herkesindir.

Bu siyasi misyonu 12 Eylül öncesi Üniversiteler dahil her yerde, Allah inancı olmayan, komünist militanların karşısında, direnmeyen teslim olan, silik olarak yaşadıklarından biliyoruz.Dün komünistlerle haşır neşir olanlar bugün PKK ile barış yoldaşı oldular.Müslümanlık özgürlük alanlarımızı emperyalist ABD,AB İsrail gibi yapılarmı belirleyecektir?

Ülkemizde kurulmak istenen Öcalan kılavuzlu yapı Kürde değil Ermeni ve İsrail'e hizmet eder.Kılavuzu Öcalan olanın burnu kandil kara yılanından kurtulmaz.Bu gerçeği idrakte geciken Kürt, Türk ve ülke insanlarını bekleyen kan gözyaşı daha ağır bedeller ödemektir.Uyan ağır uykudan ey millet evladı! Daha çok aşağılanacak kahrolacak ve pişman olacaksın!