İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Hakkari'de park halinde olan bir kamyon aniden alev aldı. Alevler içinde kalan kamyon kullanılmaz hale geldi.

    Bulanık Mahallesi Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerindeki Nakliyatçılar Parkı'nda bulunan Cafer Yılmaz'a ait 30 AL 411 plakalı kamyon, sürücünün aracı çalıştırdığı sırada çıkan kıvılcımlar sebebi ile yanmaya başladı. Araç sürücüsü Cafer Yılmaz, araçtan atlayarak canını zor kurtardı. Olay yerine gelen 2 ayrı itfaiye ekibi ise alevler içinde kalan kamyona tazyikli suyla müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Yangın kısa sürede söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

    Bu arada, itfaiye ekibinin geç geldiğini savunan araç sahibi ve yakınları taşlarla görevlilere saldırdı. Saldırıda, itfaiye eri Keleş Demir, kafasından yaralandı. Demir, olay yerine çağrılan ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü yakınları saldırılarını sürdürüp itfaiye aracının camlarını kırdı.

Editör: TE Bilisim