TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığı, eşi ayı saldırısı sonucu vefat eden Seliha Bakır'ı 'Yılın Annesi' olarak seçti.

Pazaryolu'nda ılıççı köyüne yaya giderken ayı saldırısı sonucu hayatını keybeden Çatakbahçe köyü imamı Özer Bakır (29)'ın eşi Seliha Bakır, kaymakamlıkça yılın annesi seçildi.

Pazaryolu Kaymakamı Taner Tengir ve Handan Tengir başkanlığında 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Müdiresi Nuray Çağıl ve bir grup öğretmen, Özer'in yaşadığı Çatakbahçe köyüne gitti. Yılın annesi seçildiğinden habersiz olan Bakır, karşısında Kaymakam Tengir ve diğer şahısları görünce heyecanlandı. Kaymakam Tengir, 1 çocuk annesi Özer'e, "Kaymakamlıkça sizi yılın annesi seçtik. Annelik kutsaldır. Eşiniz, demokrasi için kutsal bir görevin ifa etmeye giderken ayı saldırısı sonucu vefat etti. Kaymakamlık olarak biz de sizi 'Yılın Annesi' olarak seçtik. Maddi ve manevi her türlü probleminizde sizin yanınızdayız." dedi.

Seliha Özer ise eşinin ölümün alın yazısı olduğunu ifade etti. Kadere iman ettiklerini ve eşinin ölümüyle büyük bir imtihandan geçtiklerini belirten Özer, "Mutlu bir evliliğimiz ve yuvamız vardı. Büyük bir imtihandan geçtik. Amacım, 6 aylıkken yetim kalan çocuğumu da babası gibi vatanına milletine hayırlı işler konusunda hizmet aşkıyla koşturan bir insan olarak yetiştirmek." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim