MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas BOZYEL’in, 02 Şubat 2013 – Cumartesi günü (Bugün) Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Siyaset Akademisi'nde yaptığı konuşmada;  “MHP’yi de zaman tünelinde kalmış partilerden birisi, eskimiş, köhnemiş, kendi içinde hala kendisini tarif edemez, zavallı durumda” diye nitelemesi ve Genel Başkanımız Lider Devlet Bahçeli'nin 'püskevit' sözüne gönderme yapması” nedeniyle yapmış olduğu Açıklaması Şöyle:
 Genel Başkanımız Lider Devlet Bahçeli'nin 'püskevit-lokum' sözünü internette arayıp da bulamadığını, ancak 9-10 yaşlarında torununun internette arayıp bulduğunu ve çok eğlendiklerini, söyleyen “sulu göz” lakaplı malum zat, bu açıklamasıyla; zekâ düzeyinin hangi yaş gurupları arsında olduğunu da, böylece ikrar etmiş olmaktadır.  


Dolayısıyla “aklın göstergesi olan ağırbaşlılığı” kaybedecek olan bir kimsenin düşeceği durum, herhalde Arınç’ın bu zavallılığından ötesi olamaz.

İktidar hayatının ancak bir tadımlık kadar olan lezzetinin sarhoşluğu içinde, üzerinde oturduğu makamı, merkebin sırtızannedip, sağa sola kibir ve kinle saldıran bu şahsın; “aklıyla arasının açık olduğu” şeklindeki yaygın kanaatin, tevile gerek olmayan bir hakikat olduğu, gün gibi ortadadır.

Soylu insanların yol ve yordamı olan ciddiyet, dürüstlük ve insaftan nasiplenmemiş bu zihniyet sahibinin sergilediği bu tarzahmaklıklar, Sayın Devlet Bahçeli gibi şerefli, asil ve saygın şahsiyetleri, MHP gibi millet davası yolunda bedel ödemiş bir hareketi değil, ancak sahiplerini alçaltacak bir davranış olduğu asla unutulmamalıdır.

Yine bilinmelidir ki; İnsanın iyi ya da kötülüğüne yahut aslının temiz ya da bozuk oluşuna delil olan; onun yaptıklarıdır.
Bu anlamda Bülent Arınç gibi; dağa çıkamamanın ateşiyle yanıp tutuşan birisinin, bugün dediğinden yarın anında çark eden bir “kararsız Kasım’ın”, siyasi varlıklarının temel özelliği olan “bal tutan parmağını yalar” sözünü şiar edinip, eş-dost, akraba, yeğen kayırmacılığında meşhur olmuş fırsatçı bir zihniyetin, oturup haline ağlaması gerekirken, başkalarına gülecek zamanının olması, hem garip bir durum, hem marazi bir haldir. 

Kuşkusuz ki ‘iki püskevit arası bir lokum’, Arınç dâhil olmak üzere her bir insanın hayatı boyunca unutamayacağı bir damak tadı ve onun hatıralarında silinmeyecek güzel bir izdir.

Lakin Türk milletinin varlığını etnik-bölücü terör örgütünün yuvası Kandil katillerinin ve İmralı canisinin ekmeğinin arasına azık olarak peşkeş çeken Bülen Arınç’ın ise torununa bırakacağı miras ise, işte bu açılım ihaneti belgesinin altındaki imzası ve yol izidir.. 

Varsın o ve onun gibilerin torunları kendilerine açılmış bu yeni ihanet yolunun izinden yürüsünler. Dedesi Arınç gibi, ihanet ve yıkım projesinin madalyasını boynunda taşımaktan gurur duysunlar, püskevit ve lokuma ise gülsünler.
Biz Türk Milliyetçileri, onların köhne ve eski diye nitelendirdikleri o şerefli ve milli olduğu kadar, üzerinde ve içinde hiçbir leke bulunmayan tertemiz yoldan yürümeye devam edeceğiz. 

Akıl ve ahlak terazisini eğri tutmayı fazilet zanneden bu zevata ve içinde serpilip büyüdüğü zihniyete bir kez daha hatırlatmak isteriz ki; hiçbir güç bizi ve mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Yüce Türk Milletini yıkamaz ve yolundan alıkoyamaz.
Saygılarımla. 

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!

Haber : Yusufiyeli Cengiz AKYILDIZ
Editör: TE Bilisim