Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, partilerin talimatlar ve kesilen ahkamlarla değil , Türk Milleti’nin mutlu geleceği için somut adımlar atmaları gerektiğini söyledi. Başkan, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu’nun TBMM  Başkanlığı’na verdiği, “İstanbul’un Sorunlarının Araştırılması ve Alınacak Önlemler” konulu önergeyi işaret ederek, “AKP lideri Erdoğan, ABD VE AB’nin dayattığı ‘Açalım’ safsataları ile  ülke bütünlüğünü tehlikeye sokmaktan vazgeçmeli, gerek İstanbulumuzun gerekse de tüm ülkenin sorunlarına kalıcı çözümler üretmelidir” diye konuştu. 

Hizmet Ateşi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim sonra partim” sözünü hatırlatan MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, “Sayın Başesgioğlu, TBMM’ye verdiği önerge ile partimizin öncelikli hedefinin ülkemizin sorunları olduğunu bir kere daha ortaya koymuştur. Aynı zamanda Sayın Genel Başkanımızın da sözü bir kere daha doğrulanmıştır” dedi. Abdurrahman Başkan, “Genel Başkanımızın geçtiğimiz hafta Bilecik, Söğüt’te başlattığı Mahalli İdareler Seçimleri için yaktığı hizmet ateşin tüm Türkiye’yi saracak ve MHP’nin ayak sesleri yurdun dört bir yanından duyulacaktır” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, Başesgioğlu’nun TBMM’ye verdiği önergenin önemini dile getirerek, “Sayın Başesgioğlu önergesinde; Başta deprem olmak üzere, Afet riskine karşı yapılan çalışmaların uygulama sonuçlarıyla yeni alınacak tedbirlerin tespitini yapılmasını istemiştir.  Kentsel dönüşüm ve 2-B uygulamalarından doğmuş ve doğması muhtemel sorunların masaya yatırılmasını da dile getirmiştir.” şeklinde konuştu.

Abdurrahman Başkan, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu tarafından hazırlanan ve 25 milletvekili tarafından imzalanarak, TBMM’ye verilen,  ‘İstanbul’un Sorunlarının Araştırılması ve Alınacak Önlemler’ konulu önergenin diğer maddelerini şöyle aktardı, “Kentsel Plan İhlalleri ve 3. Köprü, Kuzey Marmara Oto Yolu,  Yeni Havaalanı, Kanal İstanbul “ gibi yapılacağı ifade edilen projelerin İstanbul’un Kentsel geleceğine dair her türlü etkilerinin tespiti ile, alınacak önlemlerin araştırılması için, Anayasa 98 ve TBMM İç Tüzüğünün 104 ve 105 maddeleri gereğince Meclis Araştırması açılmasını arz ve teklif ederiz.” 

Abdurrahman BAŞKAN
MHP İstanbul İl Başkanı

Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
Editör: TE Bilisim