Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
 MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya twıtterdan seslendi: “Bu seçimlerde de, geceyarısı seçim kurullarına gidecek misin?” diye sordu. Seçmenlere “yerel seçim sonuçları belli uydurma anketlere kanmayın” uyarısı yapan Büyükataman, sandık başlarında görev yapacak personelin hangi sendikadan olduklarının da açıklanmasını istedi.

Bu pazar vatandaşlarımız sandığa gidecek ve yeni Cumhurbaşkanını seçecektir. "Aldık, bitirdik" söylemlerine sahte anketlere kanmayınız. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin sonuçlarına bakmak CB seçimleri için en net sonuçtur. Bu rakamlar anket değil, devletin resmi verileridir. 30 Mart'ta AKP'nin aldığı oy yüzde 43'tü. Ekmeleddin Bey'e destek veren partilerin toplam oy oranı ise yaklaşık yüzde 49. Daha önce tercihini AKP'den yana kullanmış ancak şimdi Ekmeleddin İhsanoğlu diyen seçmenin sayısı da azımsanamayacak kadar çoktur. Aday Erdoğan bu nedenle telaş halindedir. Şuurunu yitirmişçesine saldırmaktadır.

CB seçimleriyle ilgili belirlenen görevli memur sandık görevlilerinin hangi sendikadan oldukları iyi araştırılmalıdır. İçişleri Bakanı kendini Peygamber Efendimizle kıyaslama hadsizliğini bırakıp bir an evvel hangi sendikadan kaç görevli vardır bu sayıları açıklamalıdır. Öte yandan İçişleri Bakanı bu seçimlerde de gece yarısı seçim kuruluna gitmeyi düşünmekte midir? İçişleri Bakanı #ŞunuBilmelisinKi hiçbir usulsüzlük yanınıza kar kalmaz.  

Editör: TE Bilisim