İmralı görüşmelerinin yarattığı fırtınayla ilgili dün bir açıklama yapan Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen ‘Sulh için gerekirse el de ayak da öpülür’ ifadesini kullanmıştı. Fethullah Gülen’in bu açıklamalarını yorumlayan Adnan Oktar oldukça ilginç açıklamalarda bulundu.

Sahibi olduğu A9 televizyon kanalındaki programında Adnan Oktar Fethullah Gülen’in açıklamalarının doğru olmadığını ve geri alınması gerektiğini ifade etti.  Adnan Oktar, Fethullah Gülen’in böyle bir şeyi asla söylemeyeceğini söyleyerek,“Fethullah Gülen baskı altında, bu açıklamalara kimse inanmasın. Fethullah Hoca böyle bir şey söylemez”sözleriyle yorumladı.

Adnan Oktar Fethullah Gülen’in açıklamaları konusunda şunları söyledi:

“Fethullah Hocamızın bu son açıklamaları çok yanlış. Bu açıklamaları Fethullah Gülen Hocamız’ın büyük bir baskı altında olduğunu gösteriyor. Hocamız tehdit altında, herkes bilsin bunu. Sakın itibar etmeyin. Fethullah Hoca asla böyle şey demez. Hocamıza Hudeybiye barışı örneği verdirmişler. Hudeybiye Barışı'nda Müslümanlar ayrı mıydı, bin tane cemaat mi vardı?

Bizim Fethullah Gülen Hocamız'dan istediğimiz korkmasın, Allah onun yanında, Hocamız İslam Birliği'ni anlatsın. ‘İslam Birliği olmalı’ desin. Bütün cemaatler bir araya gelsin, birlik olalım desin.

PKK sadece ilmi mücadeleyle, sevgi ve şefkatle, iman hakikatlerini anlatarak yok edilir. Siz insanları güzele ikna ederseniz PKK'ya katılan tek bir kişi bile bulamazlar. PKK'da yok olup gider.
Önümüzdeki tehdidi iyi anlayalım. PKK'yı Avrupa'dan, Amerika'dan destekleyenler var. İnsanları ilimle, sevgiyle eğitmezsek Allah korusun PKK daha azgınlaşabilir.

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!

Fethullah Gülen Hocamız’ın bu sözlerinin hemen geri alınması, düzeltilmesi gerekiyor. Bu söylemlerin sonu felakettir, bölünmedir, Allah korusun. Aklımızı başımıza alalım. Tek çözüm, Anti-Komünist ilmi mücadeledir. Biz, hiç kimsenin elini, eteğini öpecek bir millet değiliz!”

Editör: TE Bilisim