Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
 Eski bakan Mehmet Ağar aydın yenipazar cezaevi'nde kendisini ziyaret eden, Erzurum'a yönelik yayın yapan Palandöken gazetesi yazarlarından Mehmet Şener, bir dönem Erzurum valiliği'de yapan Mehmet Şener, Mehmet Ağar’ın bu ziyaret sırasında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunduğunu ifade etti. Mehmet Şener, Mehmet Ağar’ın devlete hiçbir kırgınlık ve kızgınlığının olmadığını belirterek , "Ömrünü devlete ve millete hizmete adamış ve bu yolda bedel hesabı yapmamış bir insanım... Tabii ki devletime küskün değilim. Lakin emniyet genel müdürlüğü yapmış bir insanı suç işlemekle itham etmek elbette kanıma dokundu" dediğini kaydetti.

Demokrat Parti Genel Başkanlığı sırasında, PKK'lıları düz ovada siyaset yapmaya çağırarak farklı bir tartışma açan Mehmet Ağar imralı sürecine destek verdiğini açıkladı. Kamuoyunda şaşkınlık ve üzüntü meydana getiren ve insanları dehşete düşüren bu gidişat aşağıdaki değerlendirmelere konu oluyordu.
"Mehmet Ağar'dan bu tavır ve açıklamanın gelmesi hiç şaşırtıcı olmamıştır. DP genel başkanlığı yaptığı dönemde zaten ağzından baklayı çıkarmıştı. Toplum henüz alıştırılmadığı için süre geçmesi gerekiyordu. Kendisine nasip olmayan PKK'lılara düz ova'da siyaset yaptırma arzusu AKP'ye nasip oluyordu. Kamuoyu şunu merak ediyor; Barış söylemiyle Türk Milli kimliğinin silinmesi imralı tutanaklarında daha açıklanmayan birçok cumhuriyetin kuruluş ve kurtuluş paradigmalarıyla alakalı ne düşünüyor, doğrusu merak ediyor, hayretimizi ifade ediyoruz."

Editör: TE Bilisim