Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

Yıllarca Türkiye’nin altını oymakla suçladıkları (Bu doğru) AB ve ABD Suriyelileri ve Afganları Türkiye’ye kakalamaya çalışıyor. Türkiye’de yayın yapan DW Türkçe, Euronews, Amerika’nın sesi ile AK Partili Mehmet aynı şeyi söylüyor: “Suriyeliler Türkiye’de kalmalı”

Hem Erdoğan’ın hem Türkiye’nin canına kasteden FETÖ’nün en önde gelenleri yurtdışından canhıraş feryatlarla “Suriyeliler Türkiye’de kalmalı” propagandası yönetiyorlar. AK Partili Ahmet FETÖ’cülerle aynı şeyi söylüyor: “Suriyeliler Türkiye’de kalmalı”

Hani HDPKK vardı. Hani CHP ile kol kola olan. Hani terörün Meclis şubesi olan terör örgütü uzantısı. HDP’ye bu kadar Afganlı, bu kadar Suriyeli de yetmiyor. HDP daha fazlasını istiyor. HDP’ye gece gündüz küfür eden AK Partili Salih HDPKK ile aynı şeyi söylüyor: “Suriyeliler Türkiye’de kalmalı”

AK Partili yöneticiler özellikle Yasin Aktay birbiri ardına “Önce gelen-Sonra gelen” kıyaslaması yapıyorlar. Yani bu topraklarda Türk Milletinin de aslında sığınmacı olduğunu söylüyorlar. Bunu kim söylüyordu? Sevr söylüyordu! Bu topraklardan Türk’ü kim, nasıl silmek istemişti? Bugün yine cepheden saldırısı altında olduğumuz Avrupa, Sevr ile bunu yapmaya çalışmamış mıydı? Şimdi Yasin Aktay ve partinin bir genel başkan yardımcısı da “Türkler de burada misafirdir” propagandası yapıyorlar.

Evinizin tapusunu isteseler kıyameti koparırsınız değil mi? Avrupa ve Amerika tapumuza düzensiz göçlerle ortak çıkarmaya çalışıyorlar. Bunu anlamıyor muyuz?

AK Partili kardeşim, ağabeyim, ablam, dostum hatta düşmanım: 15 Temmuz’un arkasında içeride ve dışarıda olan kim varsa hepsi bir ağızdan “Suriyeliler Türkiye’de kalmalı” diyor. Şüphelenmiyor musun?

Evet, Türk beklenilendir. Bakın ne diyor: “Beklenilendir” Yani Türk enayi değildir, Türk saf olmamalı. Beklenileniz. Mazlum varsa bizi bekliyordur ve ona ulaşmak görevimizdir; ancak dikkat buyurun Türk bekleyendir değil, Türk beklenilendir. Yani biz gideceğiz, mazlumu koruyup, kollayacağız. Bunu her mazlumun kendi yurdunda yapabilmek bizim farkımız olmalı.

Aksi takdirde Türkiye karışacak, Türkiye erezyona uğrayacak, Türkiye demografik hareketlere kurban gidecek.

Bir kez daha düşünmeliyiz. Kimlerle aynı saftayız. Kimler bizimle aynı şeyleri söylüyor ve istiyor. Kimler, bizi kimlerle hangi sebepten bir torbaya doldurmaya çalışıyor.


Editör: TE Bilisim