Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
NİHAYET TEŞKİLAT ADABI VE TÖREYİ BİLEN, KİŞİSEL İHTİRASLARININ ESİRİ OLMAYAN ÜLKÜCÜ BİR GENEL BAŞKAN ADAYINDAN AKLI SELİM ÇAĞRISI YAPILDI. İYİKİ VARSINIZ...

Sazak sosyal medyadan yaptığı açıklamada MHP’nin iç meselelerinin son günlerde giderek referandum kampanyasının da önüne geçmesi üzerine tartışmanın taraflarını uyardı.

MHP Genel Başkan Adayı Süleyman Servet Sazak, açıklamasında şöyle dedi:

"Türkiye’mizi beka sorunu yaşar hale getirenlerin, ülkemize uzun süre beka sorunu yaşatacak bir metni onayımıza sunduğu bugünlerde; düşünce geleneğimiz, ülkülerimiz ve ideolojik öngörülerimiz bizi yalnızca ve sadece Türkiye merkezli düşünmeye mecbur kılmaktadır.

Türkiye’nin geleceğinin tartışıldığı, bekasının ve demokrasi kültürünün referandum konusu yapıldığı bu kritik günlerde; kurumsal temsilcimiz olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin iç meselelerini gündeme iliştirmeyi, siyaseten doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum."

Gökçen KIRIMLI



Editör: TE Bilisim