Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 Mesela Kürtsen “Kürt” demek bile yasaktı...
AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, geniş bir katılımla gerçekleştirilen partisinin İl Danışma Meclisi’nde çok tartışılacak açıklamalar yaptı: AKP iktidarından önce Hepimiz Türk’tük. Etnik farklılıkları bahane ederek farklı isteklerde bulunmak yasaktı. Mesela, Kürtsen ‘Kürt’ demek bile yasaktı. 

 
AKP öncesi Türkiye’yi yerin dibine batırdı!..
AKP iktidara gelmeden önce, bugünkü ile kıyas edilmeyecek şekilde yoksul, antidemokratik, uluslararası alanda silik ve esamesi okunmayan bir Türkiye vardı. Dindarsan dini vesayetçilerin istediği kadar yaşayabilirdin. Solcuysan münasip görüldüğü kadar solcu olacaktın. Ya da sana haddin bildirilecekti.
 
2014 seçimleri Türkiye için kilometre taşıymış 
Başta 2023 hedefleri olmak üzere, ülkeyi yeni bir çağa taşıyacak büyük projelerin gerçekleşmesi ancak demokratik işleyişle mümkün olacak. AK Parti’nin zayıflayacağı bir dönemin hayalini kuranlar var ama 2014’te yapılacak yerel seçimler, Türkiye’nin geleceğinde kilometre taşı olacak. 

 
AKP’nin Türklüğü bitirdiğinin itirafıdır!
AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’dan çok tartışılacak açıklama: İktidarımızdan önce Hepimiz Türk’tük. Mesela o dönemler Kürtsen ‘Kürt’ demek bile yasaktı.
AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “Partimiz iktidarından önce hepimiz Türk’tük. Etnik farklılıkları bahane ederek farklı isteklerde bulunmak yasaktı. Mesela, Kürt’sen ’Kürt’demek yasaktı. Bugünkü ile kıyas edilmeyecek şekilde yoksul, antidemokratik, uluslararası alanda silik ve esamesi okunmayan bir Türkiye vardı” dedi. Partisinin İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Babuşcu, 2014’te yapılacak yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceğinde kilometre taşı olacağını belirterek, şunları söyledi:

 
Haddimizi biliyorduk
 “AKP iktidara gelmeden önce, bugünkü ile kıyas edilmeyecek şekilde yoksul, antidemokratik, uluslararası alanda silik ve esamesi okunmayan bir Türkiye vardı. Hepimiz Türk’tük. Etnik farklılıkları bahane ederek farklı isteklerde bulunmak yasaktı. Mesela, Kürt’sen ’Kürt’demek yasaktı. Dindarsan, dini vesayetçilerin istediği kadar yaşayabilirdin. Solcu isen sana münasip görüldüğü kadar solculuk yapacak, zararlı düşüncelerden uzak duracaktın. Ya da sana haddin bildirilecekti. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağına, yargının önemli noktalarına ’ahbap-çavuş ilişkileri’içerisinde kimlerin atanacağına, kimlerin hangi fakülteye girebileceğine, kimlerin başını örtüp örtmeyeceğine, vatandaşların hangi müzik dinleyeceğine, hangi filmleri izleyebileceğine, hangi oyun ve filmlerin sakıncalı olduğuna, hangi kitapların serbestçe basılıp hangilerinin toplanacağına ve birçok hususa vesayetçilerin karar verdiği, yaramazlık yapıldığında da haddini bildirdiği bir Türkiye’den bahsediyoruz.” 

 
Stratejik seçim planı
Ülkeyi yeni bir çağa taşıyacak büyük projelerin gerçekleşmesinin ancak demokratik bir işleyişle mümkün olacağını vurgulayan Babuşcu, Türkiye’yi yeniden eskinin karanlığına döndürmek isteyenlerin, 2014 yerel seçimlerini kendileri için bir fırsata dönüştürme çabasında olduğunu kaydetti. AKP’nin zayıflayacağı bir dönemin hayalini kuranlar olduğunu ifade eden Babuşcu, “Yargı ve üniversiteler başta olmak üzere her alanda yeniden statükocu ve oligarşinin hükümdar olacağı günlerin arzusuyla yanıp tutuşuyorlar” dedi. Toplantıda daha sonra AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, “Yeni Anayasa Süreci” konulu konuşma yaptı. Partililerin de değerlendirmede bulunduğu toplantıda, AKP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç teşkilat çalışmaları ve 2014 yerel seçimlerine dair stratejik planla ilgili sunum yaptı. Toplantıya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AKP genel başkan yardımcıları Mustafa Şentop, Ekrem Erdem ve Süleyman Soylu da katıldı.

KONUYA İLİŞKİN SABRİ ŞENEL'İN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim