Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
 Tarih boyunca lidere ya da mukaddes mevkiye ulaşmış şehitlere yapılan bir karşılama ya da uğurlama töreni, bu kez AKP'li belediye başkanına yapıldı.

Bu pırıl pırıl gençler bunu bilmeyebilir, en azından o anda ne anlama geldiğini duyumsamayabilir. Ancak bu kortejin oluşturulması emrini veren arkadaşlarımıza da bir çift sözümüz var: Ülkücü olmanın tarihsel şuurunu iyi kavrasınlar. Bu görüntüler Ülkücü camiada tarih şuuruna sahip insanlarımızı çok üzmüştür.

MHP teşkilatlarının açılış kurdelelerinin AK Parti yöneticileri ile birlikte açılmasının ardından en son olarak da Konya Beyşehir MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Partili Belediye Başkanı ülkücü gençler tarafından “bozkurt” selamlı kortejle böyle karşılandı.

Türkiye genelinde Referandum öncesi AK Parti ile MHP teşkilatları arasında yaşanan bu görüntüler, ufukta bir AK Parti MHP birleşmesinin işaretleri olarak değerlendirilirken, sosyal medyada paylaşılan bu görüntülere Türk Milliyetçilerinden ve ülkücü camiadan büyük tepkiler de geliyor.



(Kaynak: Siyasetcafe)



Editör: TE Bilisim