TÜRKİYE Gazetesi’nden Milliyet gazetesine transfer olan köşe yazarı Fuat Bol, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AKP’li eski Bakanlara çok ağır sözlerle yüklendi. Bir dönem AK Parti de milletvekili de olan Fuat Bol, belediye başkanlarını da ‘pavyon şarkıcılarına’ benzetti.

Fuat Bol “Ayıptır, günahtır, zulümdür!” başlıklı yazısında, “En hayati sorunlarımızda bile hiç kimse en ufak bir sorumluluk almak istemiyor ve elini taşın altına koymuyor” ifadelerini kullandı.

PISIRIK HALİNİZLE ŞEYTANIN MASKARASI OLDUNUZ!

-“Bu ülke sizi cumhurbaşkanı yaptı, başbakan, parti başkanı, bakan, milletvekili, belediye başkanı ve her çeşidinden bürokrat yaptı. Sizleri yetkilendirerek sorumlu kıldı” diyerek isim vermeden Abdullah Gül, Ahmet Davutoğu, Bülent Arınç ve AK Parti’li eski Bakanlara yüklenen Fuat Bol yazısını şöyle sürdürdü:

-“Biriniz çıkıp da televizyonlarda veya yazılı medyada bu savaşın bir yerinden tutup konuşmuyor veya beyanat vermiyorsunuz. Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı? Bu pısırık halinizle, şeytanın maskarası olduğunuzu görmüyor musunuz?

BELEDİYE BAŞKANLARI PAVYON ŞARKICILARI GİBİ…

-“Hangi partiden olursa olsun, siz hiç FETÖ ile mücadele eden belediye başkanı duydunuz mu? Beldelerinde yığınla sorun dururken, en basitinden asfaltı ve kanalizasyonu halletmemişken, pavyon şarkıcılarının reklamlarını aratmayan sırıtık boy fotoğraflarıyla şehrin köşe başlarını tutmalarına ne demeli?

Yahu! Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı FETÖ ile mücadelede yırtınıyor, neden onları yalnız bırakıyorsunuz? Daha düne kadar tüm teşkilatlarınıza (özellikle akçeli işlerde) FETÖ’cülerden adım atılmıyordu. Hani, nerede bunlar? Onlar bir şekilde sinip, güneşin doğmasını bekliyor. Siz de mi aynı düşüncedesiniz? Yoksa onlarla olan ortak çıkarlarınıza halel gelir mi düşünüyorsunuz?

PISIRIK HALİNİZLE ŞEYTANIN MASKARASI OLDUNUZ!

“Bu ülke sizi cumhurbaşkanı yaptı, başbakan, parti başkanı, bakan, milletvekili, belediye başkanı ve her çeşidinden bürokrat yaptı. Sizleri yetkilendirerek sorumlu kıldı” diyerek isim vermeden Abdullah Gül, Ahmet Davutoğu, Bülent Arınç ve AK Parti’li eski Bakanlara yüklenen Fuat Bol yazısını şöyle sürdürdü:

-“Biriniz çıkıp da televizyonlarda veya yazılı medyada bu savaşın bir yerinden tutup konuşmuyor veya beyanat vermiyorsunuz. Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı? Bu pısırık halinizle, şeytanın maskarası olduğunuzu görmüyor musunuz?

Sizin suskunluğunuz, insana ister istemez, bunların FETÖ ile ortak paydaları mı var sorusunu sorduruyor! Neden bu töhmetten kendinizi kurtarmak için bir şeyler yapmıyorsunuz? Bu milletin size sunduğu onca makamın hiç mi kıymet-i harbiyesi yok? Nerede sizin sorumluluklarınız? Kızılca kıyamet koparken, bu tavrınız ayıptır, günahtır ve zulümdür!”

31 Mart seçimleri adaylık süreci nasıl işliyor? 31 Mart seçimleri adaylık süreci nasıl işliyor?

FUAT BOL KİMDİR?
TÜRKİYE Gazetesi Genel Yayın Müdürlüğü de yapan Fuat Bol, Milliyet Gazetesi’ne transfer oldu. 1 Ocak 1955’te Rize İkizdere’de doğumlu olan Fuat Bol, AK Parti’den 2007 seçimlerinde İstanbul milletvekili seçildi.

(Kaynak: Ümraniye Gündemi)


Editör: TE Bilisim