AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur, partisinin Manisa il teşkilatı tarafından Şehzadeler Bedesten Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, partililere ‘gıybeti ve dedikoduyu bırakın' talimatı verdi.

"BİRBİRİNİZİ FETÖ'CÜ DİYE FİŞLEMEYİN"

DHA'da yer alan habere göre, Baybatur partisi içinden birilerinin kendi partililerine karşı FETÖ'cü oldukları iddiasıyla sosyal medya üzerinden fişlemeler yaptığını söyledi.

Baybatur şöyle konuştu:

“Eğer 15 Temmuz darbe girişimi olsaydı, siyaseten çok dedikodusunu ve gıybetini yaptığınız arkadaşınızla beraber ya cezaevinde, ya da toprağın altında yatacaktınız” diyen Baybatur, ilçe başkanı, belediye başkanı ya da milletvekillerine teşkilat içinde ‘FETÖ’cü denmesinin, partiye zarar verdiğini ifade etti.

Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?

SANAL ALEMDE DELİKANLILIK YAPMAYIN

Baybatur, sözlerine şöyle devam etti: “Bu teşkilat kendi içinde ‘Bu FETÖ’cü, bu FETÖ’cü’ diye Facebook’ta, Twitter’da ve sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan gelir, eğer elinde bilgi, belge varsa savcılar burada. Gidersin savcılığa şikayet edersin bu ‘FETÖ’cüdür. Bu filanca örgüttendir. Elimde belgeler var. Al kardeşim bununla alakalı işlem yaptır dersin. Ona da yüreğin yetmiyorsa sosyal medya da delikanlılık yapmayacaksın.”

(Kaynak: Haber 3 Hilal)

Editör: TE Bilisim