MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Eski Sağlık Bakanı, Ankaralılar ve Ankara’yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın ve beraberindeki Ankaralı heyet, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. Şıvgın, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’na başarı dileklerini iletti.

Yeni bakanın, sağlık alanındaki deneyimleriyle, Türkiye’nin sağlık politikasına önemli katkı sağlayacağını belirten Şıvgın, vakıf olarak, Müezzinoğlu’na yeni görevinde her türlü desteği vermek için hazır olduklarını söyledi. Şıvgın, şöyle dedi: “Batı Trakya Gümülcine doğumlu bir Türk vatandaşı olan Sayın Müezzinoğlu’nun Sağlık Bakanı olması bizler için gurur vesilesidir. Kendisinin Sağlık Bakanı olmasından büyük mutluluk duyduk. Ankaralılar ve Ankara’yı Tanıtma Vakfı olarak, Ankara’nın bir sağlık kentine dönüşmesi ve bölgenin sağlık alanında cazibe merkezi olması konusunda çeşitli projeler geliştiriyoruz. Bu projeleri ilk fırsatta Sayın Bakana sunacağız.”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Ankaralılar ve Ankara’yı Tanıtma Vakfı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: TE Bilisim