Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4. Yargı Paketi ile bölücü terörün propagandasını yapmanın sıradan ve olağan bir durum haline geleceğini iddia etti.

        Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, 4. Yargı Paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, “Görüldüğü kadarıyla, Türk milletini paketlemeye dönük ara bir adım olan 4. Yargı Paketi kanalıyla TCK’nın 215 ve 220. maddelerinde değişikliğe gidilerek, sadece şiddete veya suç işlemeye teşvik cezalandırılacak, örgütün ya da hedeflerinin propagandasını yapanlar cezai tatbikata uğramayacaklardır. Propaganda ancak cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemleri meşru gösteriyorsa veya bu gibi yollara müracaatı alenen özendiriyorsa suç kapsamına alınacaktır. Diğer taraftan halkı askerlik görevinden soğutma suçunu işleyenler için de adli para cezası getirilmesi planlanmaktadır.” dedi.

        4. Yargı paketi ile bölücü terörün propagandasını yapmanın sıradan ve olağan bir durum haline geleceğini kaydeden Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti'ni yöneten siyasi iktidar bölücü teröre propaganda imkânı sunmuş ve bunu da ceza kapsamından çıkarmak için düğmeye basmıştır. Başbakan Erdoğan ve yol arkadaşları, anayasanın 81. maddesine göre namus ve şeref üzerine ettikleri yemini birer birer çiğnemiştir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim