Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP, tarihin en büyük yolsuzluk suçunu işlemiştir. Çalınan sizlerin emeğidir. Çalınan sizlerin gelecek ümididir. Çalınan, soyulan, yağma ve talan edilen milli servet, Çankırılının rızkıdır." dedi.

Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimleri öncesi ilk mitingini Çankırı'da gerçekleştirdi. Anıt Alanı'ndaki mitingde partililere hitap eden Bahçeli, iktidar partisine yüklendi.

'İTİBARI HARAMDA ARADILAR. İTİBARI SOYGUNDA BULDULAR'

İktidar partisinin harama battığını, bolluk ve lüks içinde olduğunu söyleyen Bahçeli, "Sizler helal kazancınızın peşindeyken, iktidardaki zümre harama batmıştır. Sizler aç ve açıkta iken, iktidar kadroları bolluk ve lüks içindedir. Sizler doğruluğun izindeyken, iktidardaki menfaat çetesi yozlaşmanın pençesinde, yabancılaşmanın tarafındadır. AKP, ayakkabı kutularını sizden çaldıklarıyla doldurmuştur. AKP, yatak odalarını sizden aşırdıklarıyla taşırmıştır. Rüşvetçiler 13 yıldır iktidardadır. Soyguncular 13 yıldır keyif ve konfor içindedir. Yolsuzluk ve vurgun şebekelerinin 13 yıldır yediği önünde, yemediği ardındadır. Biliyorsunuz, Ankara’ya sizlerin alın terinizden kesilen paralarla saray diktiler. Bu kaçak ve karanlık saraya 1 trilyon 370 milyar lira harcadılar. Buna da 'itibar' dediler. İtibarı haramda aradılar. İtibarı soygunda buldular. İtibarsızlığı itibar olarak adlandırdılar. Yalan söylediler; utanmadılar. Allah'la kandırdılar; korkmadılar. İstismara taptılar; inkara saptılar, işbirlikçi ve ikiyüzlü oldular. Sarayda altın varaklı bardaklardan kana kana içtiler. Pahalı tabaklarda tıka basa yediler. Beştepe hanedanlığı kurarak zalimliğin sultasını sürdüler. Har vurup harman savurdular. Müsrifliğin dibini boyladılar. Kanunsuzluğun çukuruna gömüldüler. Çankırı'nın servetini hortumladılar. Çankırı’nın hakkına el koydular." dedi.

"17-25 ARALIK'TA SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR AMA DARBE DEDİLER"

"Bir yanda hırsızlık yaptılar, diğer yanda ahlakı susturdular. Bir yanda rüşvet yediler, diğer yanda hukuku katlettiler. Bir yanda hazineyi boşalttılar, diğer yanda bana mısın demediler." diyen Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü: "17-25 Aralık'ta suçüstü yakalandılar ama 'darbe' dediler. Görevini yapan hakim, savcı ve polislere saldırdılar, görevden aldılar, sürgüne ve ceza evine yolladılar. İşler sarpa sarınca, maske düşünce, kirli çamaşırlar birer, birer dökülünce, 12 yıl bir ve beraber olduklarını paralel ilan ettiler. Eğer paralel devlet varsa, bunun sorumlusu AKP’dir. Eğer paralel örgüt devlete yerleşmişse, bunun suçlusu elbette AKP'den başkası olmayacaktır. Rüşvet ve yolsuzluk furyası çıkmasaydı paraleli hatırlayan olmayacaktı. Çankırılıya ve aziz milletimize küfreden havuzcular deşifre edilmeseydi, paralel diye kimse fişlenmeyecekti. Erdoğan ve doğuştan talihli evladının telefonda haram serveti eritmeyle ilgili diyalogları duyulmasaydı paralel imal edilmeyecekti. Rüşvet ve yolsuzluk tapelerine montaj derken yüzleri hiç kızarmadı. 17-25 Aralık rezaletini; milli iradeye saldırı, Türkiye’ye tezgah derken de hiç vicdanları sızlamadı. Nitekim AKP, tarihin en büyük yolsuzluk suçunu işlemiştir. Çalınan sizlerin emeğidir. Çalınan sizlerin gelecek ümididir. Çalınan, soyulan, yağma ve talan edilen milli servet, Çankırılının rızkıdır."

"AKP'YE OY VERMİŞ VATANDAŞIM GEL GÜNAHA ORTAK OLMA"

İsim vermeden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı da eleştiren Bahçeli, "Soruyorum sizlere ve öyle gür bir sesle cevap vermenizi bekliyorum ki, saraydaki tir tir titresin, Başbakanlığı bitirmek için uğraşan Serok Ahmet kaçacak delik arasın. Bir sebeple AKP’ye oy vermiş vatandaşım, gel günaha ortak olma. Yıllardır bir umuttur diye AKP’ye destek veren kardeşim, gel bu haram kervanına katılma. CHP’ye ve diğer partilere oy vermiş kardeşim, gel bu kez Türkiye’nin yanında dur. 'Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım' diyen vatan evladı, gel birlikte olalım, birlikte Türkiye’nin kurtuluşuna omuz verelim." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim