MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Silivri’deki 26. Genelkurmay Başkanı’nı ve orada bulunan arkadaşlarını en kısa sürede ziyaret edeceğinin altını çizerek, " Gün vermeye gerek yoktur. Şartlar müsait olduğunda, en kısa zamanda Allah’ın izni ile orada olacağım.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’u Silivri’de ne zaman ziyaret edeceği ile ilgili soru üzerine Bahçeli, “Silivri’deki 26. Genelkurmay Başkanı’nı ve orada bulunan arkadaşlarını en kısa sürede ziyaret edeceğimi bilmenizi istiyorum. Gün vermeye gerek yoktur. Şartlar müsait olduğunda, en kısa zamanda Allah’ın izni ile orada olacağım.” diye konuştu. Görüşmede neler konuşulacağının sorulması üzerine Bahçeli, “Onu da bize bırakın.” cevabın verdi.
Öte yandan, MHP grup toplantısına şehit aileleri de katıldı. Partiden ihraç kararı mahkeme tarafından iptal edilen Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç'in de grup toplantısına katıldığı görüldü.
Editör: TE Bilisim