Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimler için MHP'nin kararını da açıklayan Devlet Bahçeli, ''Hiç kimsenin oluşumun lütfuna muhtaç değiliz. Kimsenin kollamasına ihtiyaç da duymuyoruz. Belediye başkanlarını merkez yoklamasıyla belirleyeceğiz. İstanbul dışında her yerde adaylarımızı çıkaracağız. '' ifadelerini kullandı. 

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından bazı satırbaşları...

- 27.dönemde yine çok çalışacağız, konuşacağız, uzlaşacağız. kararlara yapıcı şekilde katılacağız. Milletimizin lehinde tavır göstereceğiz. 
- Hiç kimsenin, oluşumun lütfuna muhtaç değiliz. Kimsenin kollamasına ihtiyaç da duymuyoruz. Bize Allah'ın himayesi yeter.

"İSTANBUL DIŞINDA HER YERDE ADAY ÇIKARACAĞIZ"
- Biz 'cumhur ittifakı'na bağlıyız... Belediye başkanlarını merkez yoklamasıyla belirleyeceğiz. İstanbul dışında her yerde adaylarımızı çıkaracağız.


"STOKÇULAR BULUNMALI"
- Ekonomik yangın söndü sönüyor, yapılan zamlar ne olacak, geri alınmayacak mıdır? Hükümet sinsi fırsatçıları belirlemelidir. Stokçuluk yapanlar, yabancı ülkelere sermaye kaçıranlar mutlaka deşifre edilmelidir.


"DÜNYAYI AVUCUNA ALMIŞ 5'Lİ ÇETE"
- Geçen hafta ABD'de gerçekleşen BM toplantısı sadece günü kurtarmıştır. Sayın Erdoğan'ın BM'de yaptığı konuşma etkilidir, kendi içinde tutarlıdır. Trump'ın temelsiz sözleri insanlığın gelişimini durdurmaya çalışsa da hevesi kursağında kalacaktır. Dünyayı avucuna almış 5'li çetenin hakimiyet ve hükümranlığı sorgulanmadan dünya daha iyiye ulaşamayacaktır...


MERKEL'İN FETÖ AÇIKLAMASINA TEPKİ
- Merkel, denize düşmemiştir yılana sarılmasına gerek yoktur. FETÖ konusunda delil istemek gökyüzünde ağaç yetiştirmek gibidir. Yürekleri yetiyorsa desinler ki FETÖ'yü seviyoruz. Almanya, Türkiye'nin egemenlik haklarına saygı duyuyorsa EFETÖ'yi terör örgütü olarak tanımalı, FETÖ'cüleri iade etmelidir. 


''TEZKEREYE 'EVET' DİYECEĞİZ''
- MHP, meclis gündemine gelen sınır ötesi hareket tezkeresine 'evet' oyu verecektir. Terör örgütleri ister Fırat'ın doğusunda ister batısında isterse ülke topraklarında olsun onları yok etmek zarurettir.

Editör: TE Bilisim