Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Bahçeli neler yapmış!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin işi çok zor... Çünkü Başbakan Erdoğan hakkında inceleme başlatacakmış.

Sebebini de açıklamış: Onların 3 buçuk yıllık iktidarında bankalarda 111 milyar lira battı. Arkadaşlarıma inceleteceğim. Kim bilir daha neler çıkacak?

Aslında açık 17 milyar, karşılığında devletin aldığı 20 milyar lira ama; Sayın Başbakan bunu nasıl bir hesap yaptı ise; açığı 246 milyara çıkarttı. Hortumcuları bıraktı; MHP Lideri'ni suçlu sandalyesine oturttu.

Elbette bu iş için de özel bir savcı da ayarlanmıştır. O da CIA taktiğiyle üretilen telefon konuşmalarını birbirlerine ekliyor; iddianame yazıyordur.

Operasyon polisi bir yerlerde bilgisayar belleklerine bilgiler yükleniyordur. Buralardan CD'lere kopyalar alınıyordur. Bu bilgilerde MHP Lideri birileri ile konuşturuluyordur. Belki de emir veriyordur: Bilmem ne bankasından bilmem kime kredi verin; diyerek...

Operasyon başlatıldığında bu bilgisayar bellekleri ve CD'ler; bazı MHP'lilerin evlerinde ve iş yerlerinde bulunacaktır.

NEREDEN ÇIKTI?

Başbakan durdu durdu neden Devlet Bahçeli için "Soruşturun!" emri verdi?

Neden 2 yıl önceki bir konuşması şimdi gündeme getirildi? Neden o savcı şimdi dosya düzenleyip de "Bahçeli'nin dokunulmazlığını kaldırın!" dedi.

Sebep çok açık: Sayın Bahçeli "Çözüm süreci" denilen yıkım sürecine yiğitçe karşı çıkıyor.

Evirip çevirmeden, Türk milletinin sesini TBMM'den de meydanlardan da yükseltiyor. Bursa Mitingi hem hükümeti, hem PKK'yı hem Amerika'yı çok rahatsız etti. Bu cumartesi de İzmir'den seslenecek; milletin itirazını dile getirecek. AKP'ye oy vermiş olan namuslu, yurtsever, cumhuriyetçi vatandaşlarımız MHP'ye yönelecek... Bu yüzden de: Bir sebep imal etmeli... Bu Bahçeli'yi şu meşhur Silivri yargıçlarının huzuruna çıkarmalı.

ALTIN KURNALI EV

Meclis'te Bahçeli'yi araştırma komisyonu kurduracakmış Başbakan... Haklı efem! Batan bankaların paralarını mutlaka Devlet Bahçeli götürmüştür...

Mutlaka özel bir "Rüzgârlı Tepe"de üç-beş villalık bir malikanede oturuyordur. Sarayının kurnaları da altındandır... Devlet Bahçeli'nin İsviçre bankalarında 7-8 tane gizli hesabı da vardır.

Diyeceksiniz ki "Devlet Bey'in mütevazi hayatı ortada. Arabası bile eski-püskü!"

Ne kurnazdır o bilmezsiniz siz... Onun özel garajında Bugattiler, Ferrariler, Lamborghiniler dizi dizi duruyor olmalılar.

Özel polisler, savcılar! Haydi; bir şeyler yapın; onu mutlaka susturun!

CUMHURİYET'İN ÜLKÜCÜ TAKINTISI

Belki şaşıracaksınız ama Cumhuriyet Gazetesi ile Başbakan Erdoğan işin içine MHP girince; işin içine Ülkücüler girince; ağız birliği yapıyor.

Üniversitelerde öğrenci kavgalarının nasıl yorumlandığına bakın; ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Bu olaylar için Başbakan Erdoğan; MHP'yi suçladı. Üniversitelerdeki kavgaları; çözüm sürecini baltalamak için Ülkücülerin başlattığını ileri sürdü.

Pazar Günü; Cumhuriyet Gazetesi'nden Başbakan'a destek geldi. Habere bakın: "Solcu öğrencilere tehdit: Ankara'da Ülkücü Terörü"

Cumhuriyet Gazetesi'ni yöneten zihniyete göre üniversitelerde PKK terörü yokmuş da Ülkücü terörü varmış... PKK'lılar da solcu imiş...

Ey Cumhuriyet'tekiler; bu soğuk savaş dönemi zihniyetiniz ve halktan uzak tavrınız yüzünden gazeteyi okunmaz hale getirdiniz. Elinizden gelse Dicle Üniversitesi'ndeki PKK'lı-Hizbullahi çatışmasını bile solcu-Ülkücü çatışması yapacaksınız.

Ankara'daki çatışmaları; MHP'yi sıkıştırmak için yeni derin devlet yönlendiriyor. Yukarıdaki Bahçeli yazımı yeniden okuyun; belki uyanırsınız.

Rıza Zelyurt / Güneş

Editör: TE Bilisim