Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde AK Parti, BDP, İmralı arasındaki paslaşmaların fazlalaştığını dile getiren Bahçeli, teröristbaşının istediği ev hapsinin bizzat İmralı'da oluşturulduğunu ifade etti. Bahçeli, Türk milletinin İmralı'da yatan caniye boşuna bebek katili demediğine de dikkati çekti.

Partisinin Meclis Grup Toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın katlettiği bebek ve çocukların isimlerini sayarak "Bunları unutalım mı?" diye sordu. "Türk Milleti İmralı'da yatan caniye boşuna bebek katili dememiş, isminin başına bu sıfatı boşuna koymamıştır." diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Sizlere özet halinde verdiğim, aslında oldukça kabarık bilançonun neresini unutalım, hangi birini yok sayalım? Şehit edilen Mehmetçiklerin, polislerin, korucuların, öğrencilerin, öğretmenlerin, imamların, değişik kamu görevlilerinin, ismi konulmamış bebeklerin kanları yerde mi kalsın? Başbakan Erdoğan bunu mu temenni etmekte, bunu mu kabullendirmeye çalışmaktadır? Söyleyin AKP affetse bile Yüce Allah bunları affeder mi? Türk milletinin sözcüsü ve biricik sevdalısı MHP buna göz yumar mı? Herkes bilsin ki elbette hayır elbette asla elbette hiç bir zaman. Son günlerde AKP, BDP, İmralı arasındaki paslaşmalar fazlalaşmakta. Başbakan Erdoğan her defasında açıklamalar yapmaktadır. Diyaloglar baston yardımı ile yürümektedir. Anlaşılan Kandil ile İmralı arasında kısa devre yaşanmaktadır. PKK'nın dağ kadrosu bazen sözde önderlik ne derse onu yapacağını bazen kendileri ile de görüşülmesi gerektiğini bazen de İmralı canisinin padişah olmadığını seslendirmektedir. Bu arada AKP-PKK pazarlığının yoğunlaştığı ve olgunlaşmaya başladığı da ortadadır. Terörist başının gönlü yapılmak, memnun olması için her tavize kucak açılmış, her zillete rıza gösterilmiştir. Başbakan Erdoğan İmralı'daki hücrenin ihtiyaçlarını hızla karşılamakta bir bakıma ev ortamının oluşması için elinden geleni yapmaktadır. Teröristbaşının istediği ev hapsi bizzat İmralı'da oluşturulmaktadır."

"İÇİŞLERİ BAKANI İDRİS NAİM ŞAHİN KURBAN VERİLDİ"

İmralı canisi için şimdi de jimnastik yapması için yeni bir girişimde bulunulduğunu anlatan Bahçeli, Adalet Bakanı'na bu kapsamda talimat vereceğinin görüldüğünü kaydetti. Teröristbaşının zinde kalabilmesi için elinden gelenin ardına konulmadığını belirten Bahçeli, "İmralı canisi bölücülük olimpiyatlarında üzerine oynan bahislerin hakkını vermek amacıyla AKP gözetimindeki idmanlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Meselenin manidar tarafı ise Başbakan Erdoğan'ın bunların hepsinin doğal ve normal karşılamasıdır. AKP zihniyeti 5271 CMK'nın 202 maddesinde değişiklik yaparak anadilde savunma yapabilmenin yolunu açmıştır. AKP Türkiye'nin yanına yeni bir resmi dil koymaktadır. Yapılan bu yeni yasal düzenleme anayasanın değişmez maddelerine aykırıdır. AKP, Anayasa'nın lafzını sabote etmiştir. Bazı yanlış eksik kusurları olsa da AKP'nin yüz akı olan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'in kurban verilmesi Başbakan'ın kararlarına kimlerin yol gösterdiğini ortaya koymuştur. AKP'nin kurma kolu ile çalışan malum sözcülerinin birden bire dut yemiş bülbüle dönüşmeleri akla ziyan manzaraları ortaya çıkarmıştır. Barış güvercinleri uçuracağını söyleyen yeni bakan da güvercinlere takla attırmaktan başka birşey yapmayacak bölücü terör örgütünün değirmenine su taşıyacaktır. Hükümet resmen oyuncak olmuş batağa saplanmıştır. Bize 'Yavru muhalefet' diyerek küçümseyici konuşan Başbakan'a tavsiyemiz gerçeklere başını çevirerek partisinin kimlerin yaması haline getirdiğini görmesi, başka yerlerde dedikodu yapacağına kendi söküğünü dikmesidir." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim