Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
Bahçeli Türkeş'in ölüm yıldönümünde konuştu. Törene Alparslan Türkeş'in MHP'den vekil olan oğlu Tuğrul Türkeş ve AKP'den vekil olan Ahmet Kutalmış Türkeş de katıldı.

Konuşmasından satırbaşları...

Merhum Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'i anmak için burada bulunuyoruz. Merhum liderimizin manevi huzurundayız. Vefatının üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen kendisine karşı beslediğimiz sevgi ve saygı hiç azalmamıştır.

Türkeş Bey 80 yıllık hayatını ülkülerine vermiş, şuur, gönül ve dava insanıdır. 

Hayatı boyunca yılgınlığıa fırsat vermemiştir. Bir kişiden başlayarak günden güne büyüyen ülkü davasının nasıl gönüllere ve milli vicdanlara varacağını kanıtlamıştır.

Türkeş Bey'in en önemli yönü sessiz çoğunluğun sesi olmasıdır. Başbuğ'un iki önemli eseri vardır. Biri Milliyetçi Hareket Partisi ikincisi ise üzerine titrediği ülkücü Türk gençliğidir.

Sözlerimi Başbuğ'un bir sözü ile tamamlamak istiyorum: Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı kirletmeyin, lekelemeyin ve yere düşürmeyin. Ruhu şad olsun

Editör: TE Bilisim