Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, AK Parti ve CHP arasında yapılan hükümet kurma çalışmalarının heba olmaması gerektiğini ve yarın öğleden sonra itibariyle koalisyon hükümetinin kurulması gerektiğini söyledi. Bahçeli, “Genel başkanlar 26 günlük çalışmayı heba etmemeli. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı etsin.” dedi.

Bahçeli, partisinin Eskişehir teşkilatının genişletilmiş istişare toplantısı sonrası gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Terör örgütü PKK’nın alan hakimiyeti adı altında Güneydoğu Anadolu’da çok sayıda yığınak yaparak 7 Haziran Genel Seçimleri sonrası yığınaklarını, terör faaliyetlerini artırarak açtığını kaydetti. Bu şekilde PKK’nın Türkiye’de çok sayıda Mehmetçik ve polisin şehit olmasına sebebiyet verdiğini anlatan Bahçeli, “Terörün kökü mutlaka kazınmalıdır. Hiçbir şart altında taviz verilmemelidir.” şeklinde konuştu.

Koalisyon çalışmalarıyla ilgili de konuşan Bahçeli, AK Parti-CHP koalisyonunun yarın öğleden sonra kurulması, artık çalışmaların heba edilmemesi gerektiğini kaydetti. Bahçeli, şöyle dedi: “Hükümet olarak Sayın Başbakan tekrar görevlendirilmiştir. 26 gün koalisyon çalışmaları devam ettirilmiştir. Şimdi AKP ve CHP’ nin komisyonları çalışmış ve raporlarını genel başkanlarına vermişlerdir. Bu durum karşısında genel başkanlar 26 günlük çalışmayı heba etmemeli. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı etsin.”

Editör: TE Bilisim