MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da yapılan istişare toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Paris'te 3 PKK'lı kadının infaz edilmesine değinerek, 'İnfaz, rüzgar ekenin fırtına biçeceğinin açık bir göstergesidir' diyen Bahçeli, 'Su testisi su yolunda kırılmıştır.' şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da yapılan istişare toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin hayati bir dönemden, sorunlarla dolu bir kavşaktan geçtiğini savunarak şöyle konuştu:

''Demokrasinin imkanlarıyla iktidara gelenler, ne ibretliktir ki demokrasinin boğazına çökmüş, milli iradenin kafasına çuval geçirmiştir. Başkent Ankara'nın ruhu, İmralı dayatmalarıyla, Kandil Dağı talepleriyle incinmiş ve dağlanmıştır.''

KANLI DENKLEMİN SONUCU

Konuşmasında Paris'te PKK'lı 3 kadının infaz edilmesine değinen Bahçeli, şöyle devam etti: ''PKK'nın Paris'teki bir bürosuna yapılan saldırıda üç militanın infaz edilmesi, her şeyden önce ölüm üzerinden kurulan kanlı bir denklemin sonucu, rüzgar ekenin fırtına biçeceğinin açık bir göstergesidir. Elbette su testisi su yolunda kırılacaktır ve öyle de olmuştur.

İşi gücü öldürmek, katletmek olan bir terör şebekesinin, iç hesaplaşma veya değişik ülkelerin istihbarat teşkilatlarıyla kurduğu gizli ilişki ve temaslar sonucunda böylesi bir neticeyle karşılaşması doğal ve kaçınılmazdır.''

SORMAZLAR MI?

Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın, öldürülen ve İnterpol tarafından da kırmızı bültenle aranan terör örgütü kurucularıyla ''düzenli görüşüyorduk'' diyen Fransa Cumhurbaşkanının sözlerini eleştirdiğini anımsatarak, ''Adama demezler mi ki sen teröristlerin başıyla görüşüyorsun, televizyon veriyorsun, siyaset çemberine sokuyorsun ve özel bakıma alıyorsun da bizim mi görüşmemizi yadırgıyorsun?'' görüşünü dile getirdi.

Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

SES GETİRECEK OPERASYON UYARISI

Bahçeli ayrıca, bundan sonra, Türkiye içinde ses getirecek örtülü operasyonların, saldırıların ve ölümle sonuçlanacak suikastların olabileceği uyarısında bulundu. 

Editör: TE Bilisim