MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı

Bahçeli’nin konuşmasının satırbaşları;

Şehitler tarihimiz ve talihimizin kilit taşlarıdır. Vatan evlatlarının kolunu bükecek ne bir güç ne de bir kudret vardır. Dirimiz asker vurulanımız şehittir. Onların dirisi kalleş vurulanı ise leştir. Allah tekdir, ordusu Türk oğlu Türk’tür. (İdlib) Alçak saldırının arkasında İran ve Suriye vardır. şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.

Alçak saldırı içinde İran vardır, Suriye vardır. Hepsi birlikte cinayet devriyesine çıkmıştır. Zalimlerin kanı kurusun, Türk milletinin ahı tutsun. Her saldırıyı lanetliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum. Bize bomba fırlatan devrilip gömülmeye mahkumdur. Türkiye’ye kafa tutan, yiğit evlatlarımıza pusu kuran kim varsa dökülen kanda boğulmaya mahkumdur. Aziz milletimizin her mensubu metindir, merttir, sabırlıdır.

Doğu’dan Batı’ya birbirimizden güç alarak birlikte durarak bugünleri atlatacağız. Hiçbir hain emel Türk milletini pes ettiremez. Şehitlik mertebesi ulaşılacak en yüksek mertebedir. Asırlardır şehitlerimizin aileleri onların arkasından gözyaşı dökerken tereddütsüz bir cümle dökülmüştür; Vatan sağolsun. Kendi payıma konuşuyorum, ihtiyaç olsun, silahımı kuşanır, bayrağımı alır cepheye koşarım. Son ana kadar cephede vuruşur, Allah nasip ederse şehit olurum. Çünkü aklım hep Türkiye’dir.

Sorulacak hesabımız vardır, alınacak intikamımız vardır. Rejim unsurları kaçacak ve saklanacak delik aramanın peşindedir. Türkiye egemen senaryoların içinde değildir. Buna gerek de yoktur. Sınır demek devlet demektir. Girenin çıkanın belli olmadığı bir devletin egemenlik hakları çiğnenmiş demektir. Türkiye’nin devlet güvenliği hudut boylarıdır. Bu gerçeği görmeyenlerin alayı birden şerr ekseninde toplanmıştır. İdlib’den çekilirsek eninde sonunda Hatay’dan olmak kaçınılmazdır.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır… Yiğit evlatlarımıza silah çeken kim varsa dökülen kanda boğulmaya mahkumdur… Bu zor dönemi atlatacağız, eğilmez başımız yenilmez irademizle büyük Türk milletiyiz…

Kurumuş ve kudurmuş Esad hayranları söyleyin, bu vatan bölünebilir mi?

Rusya’nın sıcak sulara inme planı tarihi bir gerçektir.

Esad’ın son kullanım tarihi dolduğunda ilk önce fişini Putin çekecektir. Bunu bilen cani Esad, 2015’te 180 km’lik sahili bölgesinin tamamnını ruslara rehin vermiş toprakların ıve hava sahasını rus askerlerine hibe etmiştir.

Editör: TE Bilisim