Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Kocaeli'nde dün özel bir hastanede anjiyo yapılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kaldığı hastaneye ziyaretçi trafiği yoğunlaştı.

Bahçeli, dün sabah saatlerinde Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunun bir özel hastaneye gelerek, 'kontrol anjiyosu' olmuştu. MHP Genel Başkanı'nın bugün sabah saatlerinde taburcu olacağı bildirilmişti, ancak bunun ertelendiği kaydedildi. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Sayın genel başkanımızın zaman zaman rutin kontrolleri oluyordu. Bu da onlardan bir tanesi. Kendisine kontrollü anjiyo yapıldı. Şuan itibariyle de sağlık durumu gayet iyi. İstirahat ediyor. Bugün de doktorlarla yaptığımız görüşmede, bugün de istirahat edeceği söylendi. Durumu gayet iyi. Herkese selamları var. Kimse merak etmesin sayın genel başkanımız iyi." demişti.

Sancaklı, ne zaman taburcu olacağına dair soru üzerine, "Bu tamamen doktorların elinde. Bugün yaptığımız görüşmede bugün de istirahat edeceği söylendi. Sonrası içinde büyük ihtimalle doktorların yarın değerlendirilmesine göre hareket edilecek." cevabını vermişti.

ZİYARETÇİ TRAFİĞİ

Bahçeli'nin kaldığı hastanede öğle saatlerine doğru ziyaretçi trafiği artmaya başladı. MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İstanbul İl Başkanı Mehmet Karataş'ın yanı sıra birçok ülkücü isim hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Doktorlar, Bahçeli için ziyaretin kapalı olduğunu bildirirken, gelen isimlerde doktorlardan bilgi almakla yetindi. Şefkat Çetin ve Olcay Kılavuz bir süre hastanede kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Çetin, ayrılırken gazetecilerin Bahçeli'nin durumuna ilişkin sorularını cevapsız bıraktı. Bu arada, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü gibi isimler ise hastanede beklemeye devam ediyor.
Editör: TE Bilisim