Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun, Ankara'da bir süredir tedavi görmekte iken vefat eden annesi Emine Eroğlu'nun (90) cenazesi, öğle namazını müteakip Şuhut'ta toprağa verildi.

İzmir'de yapacağı programı iptal eden Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki annesinin evine erken saatlerde geldi. Akrabalarıyla burada taziyeleri kabul eden Eroğlu, daha sonra annesinin tabutunun camiye götürülmesine yardımcı oldu. Yeni Camii'ndeki cenaze namaz öncesi eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birçok bürokrat, Eroğlu'na başsağlığı diledi.

Cenaze namazını Afyonkarahisar Müftü Yardımcısı Galip Kolcu kıldırdı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Bakan Eroğlu, bir ara gözyaşlarını tutamayarak mendille sildi. Saf tutarak annesinin namazını kıldı. Namaz sonrasında annesinin tabutunu omuzlayan Eroğlu, bir süre taşıdı. Emine Eroğlu’nun cenazesi ilçe mezarlığında defnedildi.

Editör: TE Bilisim