MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, huzur ortamının çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu memleketin huzurunu bozanlar en fazla gençlere zarar veriyorlar.'' dedi.

        Muş'tan karayolu ile Bingöl'ün Solhan ilçesine gelen Bakan Yılmaz, partili gençlerle bir araya geldi. AK Parti Solhan İlçe Başkanlığı'ndaki toplantıda, partililerle sohbet eden Yılmaz, ilçenin son 10 yılda büyük bir mesafe kat ettiğini söyledi.

        ''Solhan 10 sene önce neredeydi? Şimdi nerede?" diye soran Yılmaz, "Vicdanı olan, gözü olan, hafızası olan, bunu zaten bilir. Bunun üzerinde çok durmak istemiyorum. Keşke hani o eski zamandan bir resim olsa şimdi. Bir de bugünkü resim olsa ikisini bir tarafa koysak; köylerimizde okullarımız ne durumdaydı, hastanelerimiz ne durumdaydı? Yollarımız şimdi şikâyet ediyoruz doğru ama bazı eksiklerden, o zaman ne durumdaydı nasıl haldeydi. Bunları böyle bir geçmişe gidip hatırlamakta fayda var her zaman." diye konuştu.

        Belirli propagandalar yapanların olduğunu aktaran Yılmaz, şöyle konuştu: "Özellikle bu hizmetleri örtmeye çalışanlar, görmemesi için gayret edenler var, onlar da çok. Bazen özellikle ben dikkat ediyorum bazı toplantılarımıza bilinçli bir şekilde gelenler de var. Sırf vatandaşla aramıza girmek için, vatandaş bizimle diyalog kuramasın diye araya giren var. Vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışanlar da var. Ben sizden şunu istirham ediyorum; hizmetlerden şikâyet ettikleri zaman, lütfen onlara şu soruyu da sorun. 'Siz bu memlekete ne yaptınız' diye sorun. Tamam, hadi şu eksik var, bu eksik var, elbette olabilir, daha iyisini mutlaka yapmalıyız. O konuda hiçbir itirazım yok. Ama bazıları hizmetten dolayı değil, burası daha çok hizmet alsın diye değil. Sırf AK Parti'yi karalamak, başbakanımızı karalamak, hükümetimizi karalamak için yapıyorlar.''

        Huzur ortamının çok önemli olduğunu vurgulayan Bakan Yılmaz, ''Huzur ortamı çok önemli, bu memleketin huzurunu bozanlar, en fazla gençlere zarar veriyorlar. Çünkü gençlerin istihdam edilmesi, eğitimlerini alması, geleceğe hazırlanmaları için huzur ortamı çok önemlidir. Huzur ortamını bozanlar, terör eylemi yapanlar, kan dökenler, şiddet yapanlar, en büyük zararı bu bölgemize veriyorlar. Bunun da farkında olmamız lazım. Bunu da yüksek sesle söylememiz lazım. Bunun bize ağır bir maliyeti oldu. Bakın son 30 senemizi neredeyse biz bu işlerle harcadık. Bir de düşünün bu yatırımlarla birlikte huzur ortamı doğsa, özel sektörde daha fazla yatırım yapsa, bugün çok çok farklı bir noktada olurduk. Fakat maalesef bu terör hadisesi hem bölgemizin, hem ilimizin huzurunu bozuyor." açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim