Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, son günlerde artan terör olayları sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayımlanan 30 Ağustos genelgesinde, bayram boyunca şenlik, konser ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması istenerek, ciddi anlamda bir algı operasyonu yapıldığını söyledi.

Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen çelenk sunma ve Vali Erdoğan Bektaş’ın tebrikleri kabulüne katılan MHP Milletvekili Balkız, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bayrama katılımın düşük olmasının üzücü bir durum olduğunu Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a da söylediğini bildirdi. Balkız, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi coşkulu ve Türk milletinin gururunu, geleceğe yönelik özgüveninin simgesi olan bir bayramda son derece düşük bir katılımla bayramı kutlamış olmanın kendileri için gerçekten üzüntü verici bir durum olduğunu kaydetti. Balkız, “Cumhuriyet Bayramlarımız, Zafer Bayramlarımız özellikle terörün şu anlarda azdığı günlerde Türk milletinin geleceğe yürüyüşünde bir özgüven oluşturacak nitelikte olmalıydı. Burada da ciddi anlamda algı operasyonu yapıldığını ve bayramlara ilginin azaldığını görüyoruz. Bu bizim için üzüntü vericidir.” dedi.

Editör: TE Bilisim