İşte Başbakan Erdoğan’ın AK Parti grup toplantısı konuşmasından satır başları:

- CHP'den o milletvekilinin bakanımıza yaptığı sözlerle ilgili samimi bir özür gelmedi. Ağzına dürüstlük kelimesini her aldığında CHP Genel Başkanı'na bu edepsiz vekilini hatırlatacağız. CHP kadın hakları dediğinde onlara üyelerinin bu densizliğini hatırlatacağız. Hafta sonunda yine gittiği yerlerde Yalancıdan Başbakan olmaz demiş. Dedim ya Kılıçdaroğlu haklı yalancıdan Başbakan olmaz. Onun için de milletim bu ülkede Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmıyor yapmaz. Edepsizi Meclis çatısı altına taşıyandan da Başbakan olmaz. Kadınlara saldıracak kadar izanını kaybetmiş birinden de Başbakan olmaz.

TAKSİM RESTLEŞMESİ

- Tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. Bazı sendikalar 1 Mayıs'ı çatışma günü haline getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. O sendikalarla görüştüm. Artık alışılmış bazı komplekslerin aşılması gerektiğini ifade ettim. Taksim Meydanı'nda şu an yayalaştırma çalışmaları var ve 30 40 metrelik kazılmış şantiyeler söz konsuu. Bir provokatif eylem neticesinde bırakın 20 30 kişiyi bir kişinin ölümüne dahi dayanabilir misiniz dedim. Bunun bedeli bize gelecek.

1 MAYIS MİTİNGİNİ KAZLIÇEŞME'DE YAPIN

- 30 yıl bu ülkede 1 Mayıs törenleri yapılamazken sizin Taksim ısrarınız AK Parti iktidarına karşı yaptığınızı gösteriyor dedim. Miting yapmayın demiyoruz. Temenni ederim ki bu söylediklerimizden bir netice alırız. Biz her türlü tedbiri alacağız. Alana böyle bir girişin yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Taksim Anıtı'na Kazancı Yokuşu'na çelenk koysunlar, basın açıklaması yapsınlar. Mitingi de Kazlıçeşme'de yapsınlar. Sendikaların barışa huzura daha falza emek vermesini bekliyoruz.

- CHP Genel Başkanı da burada gerilim kokusu var deyip 1 Mayıs konusuna hiç girmesin. Bu ülkede bilip bilmeden konuşanı da Başbakan yapmazlar.

BAHÇELİ ESİP GÜRLÜYOR...

- 10 yıllık süreçte asgari ücreti koruduğumuz gibi enflasyon oranında artış sağladık. Emek mücadelesine katkı sunmak budur. Anayasa değişiklikleri yaparak emeğe sahip çıktık. İşçinin memurun devletten alacağı vardı. Bütün bunları biz ödedik. Kimden kaldı bunlar? MHP DSP ANAP'tan önceki iktidarlardan kaldı. Bahçeli esip gürlüyor. Sen bunları ödedin mi onu söyle? Biz slogan atmadık iş ürettik.

EY MHP, EY CHP...

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!

- Bu ülkede aylardır hiçbir aile terör acısını yaşamadı. Ey CHP, ey MHP bundan niye rahatsızsınız? Gözünüzü neden bu akdar kan bürüdü? Ölümleri bu kadar seviyorsanız gidin dağlara yurt dışına çıkacak teröristlerin önünü kesin.

- Yoksul gariban çocukları öldükçe birileri ellerini ovuşturdu, kına yaktılar. Korkutup milelti dizayn ediyorlar, bölgeyi dizayn ediyorlardı. Biz o tezgahı bozarız.

- O tezgahın sahipleri telaş içinde birbirine sarılmış durumda. Millet bunları iki ayrı uçta zannediyordu. CHP MHP TKP emekli siyasetçiler İşçi Partisi'nin kucağında zırıl zırıl ağlıyorlar. Terör tutunacak son dallarıydı, onu kaybediyorlar.

BAHÇELİ İP İLE İTTİFAKIMIZ YOK DİYEMİYOR

- MHP Genel Başkanı ağzındaki baklayı çıkardı. Bizim İP ile ittifakımız yok diyemiyor, İP Genel Başkanı'nı Silivri'den çıkarın diyor? Çok özlediysen gider bir de onu ziyaret edersin. Çıkınca ne yapacaksın fotoğraf mı çektireceksin? Çok istiyorsan İP'nin Bekaa vadisindeki fotoğrafına kendini monte ettir. Bu mu senin ülkücülük anlayışın?

- Kimlerin terör bitmesin diye çırpındığını ibretle izliyoruz. MHP'nin bu anlayışla 76 milyonun tamamını kucaklayacak bir siyaset üretmesi mümkün değil. MHP'nin 47 ilde milletvekili çıkaramamış olması Türkiye partisi olamadığının göstergesidir. Doğru dürüst seçmeni olmayan bir partiye kim inanır?

PAZARLIK, MEŞRUİYET KUYRUKLU YALAN

- Pazarlık yapılıyormuş, tamamen yalandır. Terör örgütü meşruiyet kazanacakmış, kuyruklu yalandır. Şerefli bir barışın kaybedeni olmaz, kirli savaşın da kazananı olmaz. Kan kanla yıkanmaz. Bu sürecin kaybedeni kan aşıklarıdır. Kazanan mileltimiz olacaktır.

BAHÇELİ BOP NEDİR BİLMEZ

- Bahçeli bugün yine konuşuyor, BOP'un eş başkanı bunlarla ne tür anlaşma yaptı diyor. Gazeteciler bir sorsun, şu BOP ne demektir diye inanın bilmez. Ortada artık BOP diye bir şey kalmadı. BOP'un başlaması ile bitişi bir olmuştur. İtalya Türkiye Yemen görevlendirildi. Ortadoğu barışı, kadın hakları ekonomi gibi çalışmaların yapılacağı bir süreçti. Ama böyle bir şey kalmadı. Bunu bitiremeyen Bahçeli. Siz ne yapacaksınız onu söyleyin?

- Sipariş üzerine anketler yaptırılıyor diyor. Merak etme seneye seçim var gerçekler ortaya çıkacak. Saygısızca kullandığın hakaretlerine rağmen çıkacak. Benim milletim kendi dilini kullananlara saygı gösterir.

YİNE HODRİ MEYDAN DİYORUM

- MHP Genel Başkanı adeta freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor. Sayın Bahçeli'ye hodri meydan diyorum. Biz Bahçeli ile iddialarımızı belgeleriyle ortaya koyuyoruz. Bizi yolsuzlukla itham eden Bahçeli belgesiyle ortaya koymazsa namerttir. Bizi Bozüyük'te banka kurtarmak için gizli toplantı yapmakla itham eden Bahçeli bunu ispat edemezsen namertsin.

Editör: TE Bilisim