31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda, 7 Haziran genel seçimlerinde BBP’den aday adayı olmak isteyenler basına tanıtıldı.

Seçimlerin ülke ve millete hayırlar getirmesini ve huzurun yerleşmesi temennisinde bulunan BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, “Seferle mükellef olup, zaferin yüce Rabbimizin takdiri inancını içimizde hissederek, hayra destek, şerre engel olabilmek adına, BBP Bursa İl Başkanlığı olarak milletimizin hizmetine talip olduk. Bu kapsamda Türk milletinden milliyetçi, maneviyatçı ve tam bağımsızlık parolasıyla yola çıkan BBP kadrolarına destek istiyoruz.” dedi.

Adaylar adına bir konuşma yapan avukat Hayati Selamet ise “28 Şubat sürecinde ülkemizin üstüne bir karabulut gibi çöken askeri vesayeti elinin tersiyle iten ve her platformda karşı çıkan şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu idi. Ancak o günlerde bugüne askeri vesayet yerini sivil vesayet yerine bırakmıştır. Basın temsilcileri, sivil toplum örgütleri, sendikalar, mevcut hükümet devletin her türlü imkanlarını kullanarak tek tipleştirilmeye çalışılmaktadır. Bundan dolayıdır ki her türlü vesayete karşı çıkan ülkenin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyen BBP’den milletvekili aday adayı oldum.” dedi.

BBP’den aday adaylığı müracaatında bulunanlar ise şöyle sıralandı: Avukat Hayati Selamet, SMMM Doğan Müftüoğlu, Bilişim Uzmanı Arif Yolaçıcı, iş adamı İsmail Aslan ve Ekonomist Nail Artuç.




Editör: TE Bilisim