Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, MHP Milletvekili ve Meclis eski Başkan Vekili Meral Akşener hakkında, hükümete yakın bir televizyonda gündeme getirilen kaset iddialarına sert tepki gösterdi. Gürhan, “Bunu yapanları lanetliyorum. Böyle bir siyaset olmaz.” dedi.

Milli İttifak’ın İzmir 1. bölge adayı olan Gürhan, son günlerde yine kaset operasyonları yapıldığını belirterek, “Birbirlerinin üzerinde kaset siyaseti yapılıyor. BBP hiçbir zaman, şimdi de Milli İttifak hiçbir zaman böyle siyasi oyunların içinde girmemiştir. Eğer bir mücadele alanı varsa yapacaklarını anlatır. Hep kirli siyasetin, siyaset kurumunun kirlenmesine, iftiralar atılmasına, kaset gibi şeylerle insanların yıpratılmasına hep karşıdır. Eğer böyle bir kaset varsa bunu düzenleyenler, çıkıp bunun hesabını vermeliler. Devlet, bunun hesabını sonuna kadar görmeli.” şeklinde konuştu.

'BUNU YAPANLARI LANETLİYORUM'

Kaset savaşlarından bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini belirten Ahmet Gürhan, şunları söyledi: “Çok değerli bir hanımefendinin böyle bir mağduriyet yaşaması bizi üzmüştür. Bunu yapanları lanetliyorum. Böyle bir siyaset olmaz. Artık Türkiye’yi kasetlere doğru götürdünüz. Geçmişte birçok insanın hakkında gizli kasetler hazırladınız, bunların doğruluğu eğriliği hiç bilinmiyor. Yani bu kaset savaşlarını bir an önce bıraksınlar. Daha düzgün, daha temiz, bu ülkenin insanlarına yakışır, bize yakışır bir siyaset kurumu oluşturalım ve siyasetimizi öyle yapalım.”

Editör: TE Bilisim