Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Partili milletvekili Ertuğrul Günay, hükümetin alkol satışına büyük yasaklar getiren yasa düzenlemesinin TBMM'de kabul edilmesinin ardından attığı bir tweet dikkat çekti.

Günay, Twitter'daki adresinden ''Başkasının yediğine içtiğine karışmak kolay; marifet, insanın kendisini haramdan, haksızlıktan sakınması' Hayırlı cumalar!'' diye yazdı.

CUMA MESAJI DA YAYINLADI

Günay "amacım alkol reklamı ile ilgili sınırlamalara karşı çıkmak değil"  dedi ama uyuşturucu ile mücadeleye gibi konuların daha öncelikli olması gerektiğini belirterek sınırlamaları eleştirdi.

Ertuğrul Günay diğer mesajlarında da şu ifadeleri kullandı: Cuma vesile;"..altın ve gümüşü(serveti) yığıp da, Allah yolunda harcamayanlara, elem verici azabı haber ver!" Tevbe 34"Yığdıkları servet, cehennem ateşinde kızdırılıp bedenleri dağlandığında 'biriktirdiğiniz malın artık azabını da tadın' denilecek" Tevbe,3

screenshot_2-001.jpg

Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!

Editör: TE Bilisim