Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bulgaristan’da 12 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak seçimde, çifte pasaport taşıyan vatandaşların mutlaka giderek oy kullanması gerektiğini söyledi. İzmir'deki programı çerçevesinde Balkan Göçmenleri Derneği (BALGÖÇ)'ni de ziyaret eden Müezzinoğlu, "Bugün güzel ve sıcak bir mekanda, gönül dostlarıyla olmaktan çok mutluyum." dedi.

Balkanlar'ın son 100-150 yılın en ağır bedellerini ödediğini ve insanlık dışı muamelelere maruz kaldığını vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Dünyada hiçbir acı yoktur ki Balkanlar'da yaşanmamış olsun. Bugün de önemli sorunlar var. Dernek başkanımız da bana, bu sorunlarla ilgili dosya verdi. Balkan insanı, millî duruşunu kaybetmedi. Hangi koşulda olursa olsun insanî ve millî değerleriyle yolculuk yapıyor. Birlik ve beraberlik içinde olalım ki zenginlikleri ülkemize ve çevremize daha güçlü yansıtalım. Ne olur birbirinizi daha fazla sevin ve birlikte güçlü olmayı başarın. Bu ülkede bürokrasi, iş dünyası ve her alanda zenginlik var. Bunu birlikte güçlü hale getirmemiz lazım. Bunu başarırsak, ülkeye de çok daha fazla zenginlik katarız. Balkanlar, son 10 yılda her noktasıyla karış karış değerlendiriliyor. Gidilmeyen hiçbir nokta bırakmıyoruz, bütün sorunları takip ediyoruz. Yunanistan ve Balkanlar'da birçok şey, eskiye göre daha iyi. Türkiye güçlendikçe o bölge de ırkçı bir anlayışa bürünüyor. Bir bakanın oraya gidiyor olmasından rahatsızlık duyuyorlar ama biz medeniyet mücadelemizi asla bırakmayacağız. 12 Mayıs’ta Bulgaristan’da seçim var. Ne pahasına olursa olsun sandığa gitmek lazım. Orada oylarla siyasi gücün güçlenerek devam etmesini sağlamak lazım. Oradaki yapıya da sahip çıkılmalı ve oy kullanma hakkı kaybedilmemeli. Türkiye’nin birlik ve beraberliği her geçen güçleniyor. Adil ve başarılı süreci, Balkanlar'daki insanların medeniyet gücüyle daha etkin hale getireceğiz."

Editör: TE Bilisim