Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti iktidarı döneminde sıkça duymaya alışkın oldukları 'Öcalan, MHP’ye teslim edildi' ve 'MHP de Öcalan’la görüştü' yalanları tutmayınca yeni oyunlar kurgulanmaya başlandığını belirtti.
İsmet Büyükataman, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan; “MHP ile HDP iş birliği içinde mi?” başlıklı haber için, “Aşağılık bir proje olduğu bariz olan bir haber servis edilmiştir. MİT’e verilen ‘MHP’yi karıştırın’ talimatı gereği yapılan oyunlar tutmayınca, şimdi de bu son oyun sahneye konulmuştur.” dedi.

PAZARLIKLAR KARŞISINDAKİ EN BÜYÜK TEHLİKE MHP OLARAK GÖRÜLÜYOR”

Türkiye’nin bölünmesini isteyen mihrakların, bu ucuz oyununa kimsenin inanmayacağını vurgu yapan İsmet Büyükataman yazılı değerlendirmesinde, bölücü mihraklar tarafından, terörist başı ile yürütülen bölünme odaklı pazarlıkların karşısındaki en büyük tehlikenin MHP olarak görüldüğüne işaret etti.
Büyükataman şöyle devam etti:
“Bu yüzdendir ki bu mihraklar söz MHP’ye geldiğinde çirkinleştikçe çirkinleşmekte ve söylemleri aşağılık ifade ve iftiralarla dolup taşmaktadır.
Türk milletinin varlığının ve birliğinin yegâne temsilcisi MHP’ye yönelik fitne-fesat yuvalarının sistemli saldırıları dün olduğu gibi bugün de ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla devam ettirilmektedir. Bu gelişmeler göstermektedir ki aylarca önce deşifre ettiğimiz, MİT’e verilen ‘MHP’yi karıştırın.’ talimatı gereği yapılan oyunlar tutmayınca, şimdi de bu son oyun sahneye konulmuştur.”

AK PARTİ VE HDP’NİN SEÇİM PLANLARI

HDP ile anlaşıp seçimlere HDP’nin parti olarak girmesini sağlayan AK Parti’nin, bu vesileyle milletvekili sayısının düşmesini engelleyeceğini zannettiğini belirten MHP’li İsmet Büyükataman, barajı geçemeyen HDP’nin ise başka bir yol izleyeceğini ve “kendi parlamentomuzu oluşturacağız” deyip özerklik ilan etme gayretine düşeceğini dile etirdi.
Büyükataman sözlerine, “Güneydoğu Anadolu Bölgemizde PKK uzantıları tarafından oluşturulmuş olan ‘paralel devlet’ olgusu artık AKP’li milletvekilleri tarafından dahi dile getirilmektedir. Eşkıya, şehirlerde sözde kolluk kuvvetleri oluşturmuş yol kesmekte, kimlik kontrolleri yapmaktadır. Vergi adı altında haraç toplamaktadır. Asker karakollara hapsolmuş, terörist dağda, şehirde elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaktadır. Doğu ve Güneydoğu kamu gücünden arındırılmaktadır. Devlet otoritesi sıfırlanmaktadır.” şeklinde sürdürdü.

‘CAMBAZA BAK’ OYUNU

Bu gelişmeler yaşanırken MHP’nin, HDP ile işbirliği içinde demenin ‘cambaza bak’ oyunundan ve Öcalan ile yapılan koalisyonu gizleme projesinden başka bir şey olmadığı görüşünü ifade eden Büyükataman, “Türk milleti bu ucuz numaraları yiyecek kadar saf değildir.” dedi.
Büyükataman, “AKP istediği alavereyi yapsın Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarını engelleyemeyecektir.” diyerek “Tek yol arkadaşı bölücüler ve tek kararlılığı ülkeyi bölmek olanlara, zihnindekileri gerçekleştirmeye yeltendiğinde Türk milletinin vereceği cevap çok açıktır. O cevap da Tek başına MHP iktidarı olacaktır. Terörle müzakereler reddediliyor, şehitlerimizin ruhu daha fazla incinmesin deniliyorsa, MHP sorumluluk almaya hazırdır.” değerlendirmesini yaptı.

Editör: TE Bilisim