ÇATAL DİLLİ, ZEHİRLİ ,KANLI ,BÖLÜCÜ PKK YILANINA SARILMAK MI (!) BARIŞTIR?

      Yoksa bölücü caniler ve emperyalistler Kürdistan’dan vazgeçtiler mi? Kimi uyutuyorsunuz?

2023 VİZYONU VE BAŞKANLIK SİSTEMİ ÇAĞIN PADİŞAHLIĞI DEĞİL MİDİR?

      AKP’nin 2023 vizyonu netleşmeye başladı. Orada Barzani var, Öcalan var, eyalet ve başkanlık sistemi var, 38 ülkenin desteklediği PKK terör örgütü var, İsrail ve küresel Sevr özlemcilerinin düşleri, hayalleri var, Türksüz Türkiye ve anayasa var. Türk milletinin ismi devlette yok.

2023 vizyonu hakikatte orijinal haliyle MHP’ye aittir. O yüzden Türk milliyetçileri tarafından aslına uygun Türk milleti tarafından yeniden revize edilmelidir. Ülkede tüm partilerin ve toplumun her kesiminin sahipleneceği vizyon olmalıdır. Öcalan’la pazarlıkla kurulacak eyaletlerle başkanlık sistemi ihyası çağın padişahlığıdır. O koltuklara Öcalan’ın üzerinden şehitlerin kanı bulaşır.

Benim şehit askerim, polisim, öğretmenim ve kundaktaki katledilen bebeklerin, durakta otobüs beklerken parçalanan yavrunun kanının sürüldüğü başkanlık koltuğundan kimseye hayır gelmez. Türk milletinin ve şehitlerin ahı kimseye yar olmaz

 KANLI ÖRGÜT BÖLGESEL VE KÜRESEL AKTÖR MÜ YAPILIYOR? KİMLE BARIŞ(!)

 Bu ülkede kan akıtan ve kandan beslenen PKK’yı barış(!) (kime karşı savaş kazanılmışsa),sadece terörle sonuna kadar mücadele edilsin, kanlı katiller yargılanıp cezalandırılsın diyen MHP’lileri siyasi linç etmek, haklı endişelerini barışı istemiyorlar, diye takdim etmek, alçaklık, şerefsizlik, ahlaksızlık, ikiyüzlülük, münafıklıktır. Bu en büyük iftira ve fitnedir.

Barış Türk bayrağının Diyarbakır’da PPK devlete meydan okuyuşunda olmayışı mıdır? Barış Türk milletinin ismini Anayasa’dan ve ilerleyen süreçte hayatın tamamından silmek midir? Barış PKK’yı Esad’a karşı savaştırmak, İran’da, Kafkaslarda, Hazar’da oluk oluk Müslüman kanı akıtmak mıdır? Bölgesel ve küresel taşeron, zehirli yılan ve kanlı ölüm şebekesi marka tescili midir? PKK daha da güçlendirilerek Ermenistan, İsrail ve Siyonist haçlı dünyasının manivelası, maşası yapmak mı barıştır? Son kullanım tarihini uzatarak İslam dünyasını kan deryasına çevirmek mi barıştır? Ellerinde hala silah varken, uyuşturucu ticaretine, kandan beslenmeye devam etmek mi barıştır? Ermeni Taşnak ve Asala’nın devamı rolünü uzatmaya rıza göstermek mi barıştır? Böyle bir barış(!) yerin dibine batsın ve sonsuza kadar yaşasın kardeşlik!

Bu barış kelimesine sığınarak kanlı bir gelecek kurmak için yeni mevziler kazanmak değil midir? Başbakan sanırım zor durumdadır. Belki baskı altındadır, onu sevenler kendisini bu tehlikeli yoldan çevirmelidir. Ayıdan post düşmandan dost olmaz. Bizim Türk milleti olarak hançer yarası olmayan tarafımız kalmadı. İnsanların duygularını istismar ederek hayal kırıklığı meydana getirmeye, geleceğimizi karartmaya, kimsenin hakkı yoktur. Barış adı ile geleceği kan deryasına çevirmeye ülkeyi ve bölgeyi yaşanmaz kılmaya kimsenin hakkı yoktur. Bu örgütle barış ifadeleri deve kuşu gibi kendi kendini kandırmaktır. Bu sadece Türkiye’yi değil gelecekte bölgeyi ve İslam dünyasını kana boğmak değil midir?

  TÜRKÜ SİLDİRMEYİZ ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYİZ

Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı

  Dağlardaki o gençler uzaydan gelmedi. Onları on senedir dini ve milli değerlere kavuşturmak için bir on senede daha beklersek herhalde o zaman sırasıyla satanistlerle, uyuşturucu kullananlarla da bir terslik olmasın diye barış mı imzalarız? Malımız, mülkümüz, paramız çalınmasın diye hırsızlarla da anlaşma mı imzalamamız gerekiyor?

Hukuk devletinde suçluyla mücadele edilir, onlarla anayasa pazarlığı, başkanlık pazarlığı yapılmaz. Katiller ABD’de olduğu gibi ipte sallandırılır. Sonra şimdi Anayasa’dan Türk milleti silinmek isteniyor. Yani Türk’le savaş PKK ile barış Müslüman Türk evladı olarak buna diyeceğimiz hiç bir şey yok mudur? ABD, İsrail PKK’yı Esad’a karşı, İran’a karşı Hazar havzasında yeniden Müslüman kanı döktürmek için Suriye’ye çekme planı yapıyor. Buna çanak tutmak vicdanlara sığıyor mu? Şehitlerin yattığı yere biz de gideceğiz.

ANALAR ASIL ŞİMDİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYOR

Anaların ağlamaması, şehit kanı dökülmemesi için şehitlere verilen kanın yerde kalmaması sözü tutulmalıdır. Bu söz Türk milleti ve onun devletinin onur görevidir. Kan denizine düşerek kandan beslenen zehirli yılana sarılmak mı barıştır? Şehitlerin kanı üzerinden doğacak güneşin ışınlarının vurduğu başkanlık koltuğu kimseye makam olmamalıdır.

Peygamberlerden sonra şehitler gelir. Şehitlerin dünya için tekrar muradı yeniden şehit olmaktır. Şehadet şerbetini yeniden içebilmektir. Şehitler ezanların, milletin, devletin, bayrağın, vatanın, ümmetin ve her türlü mukaddesin güvencesi değil midir? Ellerinde şehidimin kan izleri bulunan PKK’lı canileri, inanç, ümmet ve kültür coğrafyamızda yeni Müslüman kanı dökülmesine göz yummak mı barıştır? Yeniden bilenmek, toparlanmak, palazlamak yeni ihanetler için ülkeyi terk etmelerine razı olmak mı barıştır?

 


Editör: TE Bilisim