Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
 CHP Genel Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarından oluşan 13 dakikalık CD hazırlayarak parti örgütüne gönderdi. ‘Bir Başbakan iki Erdoğan’ adlı CD’nin üzerinde ’10 yıldır her kanalda’ diye yazıldı. CD, çoğaltılarak vatandaşlara dağıtılacak.

CHP Genel Merkezi, AK Parti’ye karşı CD’li muhalefete başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın miting, açılış törenleri, Davos Zirvesi, televizyon programları ve partisinin grup toplantılarında yaptığı konuşmalardaki çelişkilerden görüntülü ve sesli olarak CD hazırlandı. ‘Bir Başbakan iki Erdoğan’ adlı CD’nin kapağında Erdoğan’ın yüzü iki farklı renkte gösterildi ve üzerine ’10 yıldır her kanalda’ yazıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in talimatıyla il örgütlerine birer tane gönderilen CD, çoğaltılarak vatandaşlara gönderilecek. Parti örgüt toplantılarında da 13 dakikalık CD’yi gösterecek.

Videonun kurgusunu yapan MHP'li Said Tutar'ın yakın zamanda  "Bir Başbakan, İki Erdoğan 2" adlı bir video daha hazırlayacağını duyurdu.


İŞTE O REKOR KIRAN VİDEO İZLE 

Editör: TE Bilisim