Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, "Bundan sonra Türkiye’deki tüm kadınlar Bülent Arınç’ın yüzüne bakmadan konuşacak. Bu da Arınç’a verilecek en büyük cezadır." dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda Dışişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bütçeleri görüşülüyor. Görüşmeler sırasında söz alan CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, "Dişiliği ile değil, kişiliği ile burada bulanan tüm kadın milletvekillerimizi saygı ile selamlıyorum." dedi. Ardından, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasında yaşanan polemiğe değinen Gürkan, "Sayın Bülent Arınç, ‘kadın vekiller Muharrem İnce’nin yanına oturmasın’ demişti. Bundan sonra sanırım Türkiye’deki tüm kadınları Bülent Arınç’ın yüzüne bakmadan konuşacak. Bu da Arınç’a verilecek en büyük cezadır, diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim