CHP İstanbul büyükşehir belediye başkan aday adayı Gürsel Tekin “Orta Doğu kökenli Meclis üyesi adaylarımız hazır” diyor. Yani Suriye göçmenlerine yeşil ışık yakarak etnik mikro bölücü siyasetin sinyalini veriyor.

İşte bu yeni CHP, dünün sosyalist hareketlerine hamilik yapan “Halklara özgürlük” sloganını etnik Kürtçülüğü maskeleyen söylem olarak yıllarca kullanmıştı.

Yani AKP’nin açılımı o gün bu sloganla tedavüle çıkmıştı.

Şimdi AKP’ye adam gibi muhalefet yapacakları yerde etnik ırkçılığa meşruiyet kazandıran Atatürk’ün “Ne mutlu Türküm Diyene” sözünü içselleştirmeyen o sözün ruhuna ihanet ederek Atatürk’ün kemiklerini sızlatıp onun partisine sığınan milleti CHP’den soğutan altı oku bile anlama anlatma misyonundan mahrum.

Onu temsil edemeyen koltuk avcısı, taklacı halk yalakası olarak sahnedeler.

Oy dalkavukluğu sınır tanımıyor. Siz bu kafada olduğunuz müddetçe AKP çok daha seçim kazanır!

Mücahitlikten müteahhitliğe terfi edenlerin sosyal demokratlıktan etnik ırkçılığa terfisiyle davetiye çıkaran etnik mezarlık koltuk avcıları olarak Atatürk’ü özümseyen anti emperyalist model duruşunu baş tacı eden CHP’li seçmen bunun hesabını soracaktır.

Yerel seçimler öncesinde Türk milletine uyarılar!.. Yerel seçimler öncesinde Türk milletine uyarılar!..

Bayağı zengin etnik birikim toplandı. Suriyeli göçmenlerden size bayağı malzeme çıktı. Ortadoğulu meclis üyesi, Kafkaslı, Balkanlı, Afrikalı, Yemenli, Meclis üyeniz yok mu sahi?

Atatürk’ü iyi okuyun iyi tanıyın! O bu etnik kimliklerin tümüne asrın başında Cumhuriyeti kuran halklara “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyebilen her asil insan evladını Türk insanı saymış, birinci sınıf insan yapmıştır.

Bu insanlar bir millet tek devlet tek bayrak altında size rağmen dünyaya birlikte yaşama destanı sunuyor.

Size ve her türlü etnik bölücü potansiyel ırkçıya rağmen Türk milliyetçileri Ülkücüleri yıllarca ırkçı faşist diye iftira edenler aslında etnik kuyruk acılı gerçek bölücülerdir.

Bu etnik siyaset yolunu Atatürk kapattı. Burada ekmek yok kılçık olur boğazınıza takılır denemeyin! Türk milleti yediden yetmişe bir bütün bu ayırımcı siyasete geçit vermeyecektir.

Böyle biline!

Kendi ülkelerinde vatanları için savaşmadan kaçan Suriyeli kaçkınların hiç de hak etmedikleri halde önce Türk vatandaşı olup sonra da Gürsel Tekin kafasındakilerin Türklük ve beka hassasiyetleri olmadığından, Ortadoğu kökenli savaş kaçkınlarını, Türk milletinin hükümranlık haklarına ortak etme düşüncesinin Atatürk'ün kemiklerini sızlatacaktır...

Dün mülteci olarak ülkemize kaçan bugün de devlet kurumlarının ve yerel belediyelerin yönetiminde hiç bir entegrasyon sağlanmadan aidiyet bağları olmadan, yarın Türkiye'nin başına ne gibi sosyal gaileler açabilecekleri düşünülmeden, altın tepside bu tür hakların sunulması bu ülkenin insanlarına ihanettir!..

CHP'nin hangi ilkesiyle bağdaşacaktır?!

Bu kafayla bu memlekette AKP daha çoook seçimler kazanır…

Editör: TE Bilisim