Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’e kendi partisi içinden tepkiler yağmaya devam ediyor. “Kurtuluş Savaşı’nda Rumlara etnik temizlik yaptık” imasında bulunan Hüseyin Aygün’e en sert tepki, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın’dan geldi.

CHP’li Osman Aydın Hüseyin Aygün için "Manyak herif ya. Deli. Abuk subuk konuşuyor" dedi.

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Aydın’ın Çine ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP içinde çokseslilik olduğunu ifade eden Osman Aydın, bunun zararlı bir şey olmadığını eleştirdi. Osman Aydın bir diğer CHP’li Hüseyin Aygün için ise şunları söyledi:

"CHP'de işler daha demokratik bir yapı içinde yürüyor. Çokseslilik çok zararlı bir şey değildir ama Hüseyin Aygün var içimizde. Şimdi bu adam çıktı dedi ki, 'Yunanistan'a karşı biz soykırım yaptık'. Manyak herif ya. Deli. Biz Yunanistan'a gittik de Yunanistan'ın sınırları içinde soykırım mı yaptık? Adam geldi bizim üzerimize. Polatlı'ya kadar Yunan askerinin ne işi vardı? Askeri geldi, vatandaşı çoluk çocuk gelmedi ki bizim üzerimize. Biz ona karşı çoluğumuzun çocuğumuzun canını, ırzını korumak için mücadele ettik. Bu mücadele en masum mücadele. Adam çıktı abuk subuk konuşuyor. Şimdi bu sahiplenilecek bir şey değil ki, bunu nasıl sahipleneceğim? Şimdi biz bu işi kabul etmiyoruz, kabul edemeyiz. Atamız çoluğunu çocuğunu korumak için savaşmış Yunan'a karşı. Yunan'ın çoluğunu çocuğunu öldürmek için mi gittik biz Yunanistan'a? Yunan bizim çoluğumuza çocuğumuza, namusumuza göz dikti buraya geldi. Biz namusumuzu kurtarmak için, çoluk çocuğumuzun canını korumak için savaştık. Bu kadar masum bir savaş. Şimdi çıkacak kendini bilmez birisi. Şimdi CHP içinde nasıl ses olmayacak? Bu ses doğruyu bulmak için lazım.''

Editör: TE Bilisim