Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
Cumhuraşkanı Erdoğan'ın gündeminde ekonomik kriz söylenti iddiasına tepki göstererek "Kriz, mriz sakın inanmayın bunlar manipülasyondur. Güçlenerek geleceğe yürüyoruz. Öyle AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara aldanmayın" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Gaziler Günü Töreni'nde konuşma yaptı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:
MANİPÜLASYON YAPANLARA ALDANMAYIN
-Cumhuriyet'i inşa ettik. Şimdi ihya dönemini yaşıyoruz. Kriz, miriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek geleceğe yürüyoruz. Daha da güçleneceğiz. .

AKSİ TAKDİRDE BUNUN BEDELİNİ ÖDERLER
-Öyle AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara da aldırmayın. Bundan sonra bu ülkede dolarla, avroyla, şunla bunla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Lirası geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Burası Türkiye, Amerika değil. Türk Lirası'nın hükmü vardır. Alışverişini de Türk Lirası ile yaparsın. Zaruretler ayrı konulardır.

Editör: TE Bilisim