Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
AK Parti'nin Gümüşhane ve Bayburt'ta gerçekleştirilen mitinglerine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Erzincan'a geldi.

Davutoğlu'nu Erzincan Havalaanı'nda Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve AK Parti heyeti karşıladı. Başbakan Davutoğlu, Erzincan mitinginde Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'nun '12 sene AK Parti bu memlekete ne yaptı’ diye sorduğunu hatırlatarak, "Milli geliri 800 milyon dolara kim çıkardı? 17 bin kilometre duble yolu kim yaptı? Üçüncü köprüyü, Marmaray’ı, Avrasya tünelini kim yapıyor? 757 hastaneyi bu ülkeye kim kazandırdı? Onlar konuşur, AK Parti yapar. Aramızdaki fark bu." dedi.

Beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan milletvekili adayları Talha Erol Durmaz ve Serkan Bayram ile birlikte Erzincanlıları selamlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzincanlılar ile buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Bu topraklar düşman işgaliyle karşılaştığında Erzincan'ın dimdik ayakta olduğunu ifade eden Davutoğlu, "Kürdüyle Türküyle ayaktaydı. 100 yıllık hesap görmek isteyenlere bu meydandan sesleniyoruz. Sizi bu topraklarda barındırmadık ve Allah'ın izniyle sizlere boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Biz tarihimizle yüzleşiriz, merhametli bir milletiz ama karşımıza çıkıp da bize kibirle konuşana haddini bildiririz. Demirtaş, bu millete iftira atıyor. Bütün dünyaya çağrıda bulunuyoruz, arşivlerimizi açalım. Ancak bilin ki biz baş veririz, baş eğmeyiz. Bunu karşımıza çıkan dost da düşman da bilir. Bölücü terör örgütü ile birlikte Demirtaş ve etrafındakiler hala şiddet uyguluyor. Buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum seçim kampanyalarını şenliğe dönüştürelim şiddete ortam hazırlamayalım. Bizim zalimlerle meselemiz var. Biz ensarız, gelen muhacirlere bağrımıza basarız. Kılıçdaroğlu, din dersine de imam hatiplere de karşı çıkıyor. Kimse tekrar 28 Şubat zulmü yapamaz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim