MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'nin Cevdetiye beldesindeki Reşat Eker Parkı'nın açılışında yaptığı konuşmada, iktidarın birçok sosyal ve ekonomik meseleye rağmen çok farklı konularla uğraştığını; Türkiye'de milli devleti, üniter yapıyı, milli ve manevi değerleri, toprak bütünlüğünü ve sosyal dokuyu ciddi anlamda tehlikeye atacak davranış ortaya koyduğunu savundu.

Bazı zamanlarda "önce milletim, sonra ülkem, sonra partim" demek gerektiğini söyleyen Bahçeli, şöyle konuştu:

"İşte bugün AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerimden bunu bekliyorum. Partinizi yine seviniz, destek veriniz, fakat partinizi de uyarmaktan vazgeçmeyiniz. Bunlara 'nereye gidiyorsun emmi oğlu' diyiniz  'Bu gidişinde hayır yok' diyelim. Biraz eline ayağına çeki düzen verelim. Yoksa memleketimiz kardeş kavgasına sürüklenecek.

Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...

63 ne idiğü belirsiz, kafası karışık, PKK'nın ne manaya geldiğini bilmeyen insanlarla, şu güzide insanlar ikna edilir mi? Onun için bu akil adamlar Cevdetiye'ye geldiği zaman memleketinize sahip çıkın, birliğinize sahip çıkın. Bu milletin evlatlarını etnik köken, mezhep farkıyla ayırmaya fırsat vermeyin. Sorularınızla onları perişan edin. Gitsin filmlerini çevirsinler, gitsin şarkılarını söylesinler, gitsin televizyonlarda yandaş olarak Recep Tayyip Eroğan'a başka yönden hizmet etsinler. Bunu başaracağınıza inanıyorum. 63'leri geldiği gibi gönderin."

 

Editör: TE Bilisim