MHP lideri Devlet Bahçeli İzmir mitingi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a"Sokak başka şey meydan başka şey. Sokaklar çok karanlıktır, tehlikelidir. Başbakan, eğer sokağın ne olduğunu anlamak istiyorsa Arka Sokaklar dizisini seyretsin." diye cevap verdi.

"UZUN SÜRELİ TATİLE İHTİYACI VAR"

Akşam gazetesinin haber,ine göre Devlet Bahçeli;"'Çapulcu' ifadesi Başbakan'a yakışır bir üslup. Bir taraftan milliyetçilik oynayacak, bir taraftan çapulculardan arzuladıklarını milletvekili yapacak. Dışında kalanları da suçlamak için itibarsızlaştırmak için de çapulcular ifadesini kullanacak. Başbakan'ın biraz uzun süreli tatile ihtiyacı var."

"KONUŞMASINI BİLECEK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Terörü çıkarırsanız MHP'den geriye ne kalır' sözlerine cevap olarak Devlet Bahçeli; "MHP çok daha güçlü bir şekilde kalır ve iktidar olur. Başbakan'dan ne kalır onu bilemiyorum. Yavru muhalefet her geçen gün hızla büyüyor, tedirginliği, rahatsızlığı bundan. MHP'nin milletle buluşma süreciyle başlattığı açık hava toplantılarını 'sokağa inme' diye niteliyor. Bu tahriktir, provokasyondur. Ülkücü ve milliyetçi gençliğin sokağa dökülmesi için bir hazırlığı olduğunun işaretidir. Çok dikkat etmesi lazım. Böyle bir hataya düşerse Başbakan bunun altından kalkamaz. Onun için konuşmasını bilecek." dedi.

Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı

"ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİ SEYRETSİN"

"Sokak başka şey meydan başka şey. Sokaklar karanlıktır, 24 saat açıktır. Meydanlar ise toplu gösteri yasasına göre belli saatlerde halkla buluşulan alanlardır. O bakımdan düşüncelerini meydanda halka anlatmaya çalışan bir faaliyeti sokak olarak algılaması gerçek niyetinin sokağa dökmek olduğunu gösteriyor. Bunun Ortadoğu'da kötü örnekleri var. Yani BOP'un Ortadoğu'daki Fas, Mısır, Libya, Yemen gibi benzer ülkelerde kurulan bir tezgahı aklınca MHP üzerinde kurmaya çalışıyorsa bu çok büyük bir gaflettir. İhanetin ikinci yüzüdür. Başbakan'ın sağlıklı düşünmesini ve kendisini yanlış yönlendirenlere karşı dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. Kendisini yanlış yönlendirenlere karşı dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. Sokaklar çok karanlıktır, tehlikelidir. Eğer sokağın ne olduğunu anlamak istiyorsa Arka Sokaklar dizisini seyretsin." dedi. 

Editör: TE Bilisim