Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
 MHP Trabzon İl Teşkilatı’nın davetiyle Genel Başkan Devlet Bahçeli 3 yıl aradan sonra Trabzon’a geliyor. 2011 yılında düzenlen genel seçimlerde Trabzon’da miting düzenlemeyen Bahçeli, en son 2010 yılında Trabzon’a gelmişti.

Karadeniz Bölgesi turuna çıkan Bahçeli, ilk etapta bugün Samsun’a uğrarken ardından ise Ordu’ya geçti. Buradan da Giresun’a gidecek olan Bahçeli, yarın ise Trabzon’a gelecek.
Bahçeli’nin uzun bir aradan sonra ilk defa Trabzon’a gelecek olmasından dolayı da, Trabzon İl Teşkilatı hummalı bir hazırlık içerisinde.

Bahçeli’nin Trabzon’a 50 kişilik bir kafile ile geleceği bu kafileden ise 25 kişinin Genel Merkez Yöneticisi olduğu kaydediliyor. Trabzon’a tam bir çıkarma yapacak Bahçeli’yi  bugün saat 11:00’deTrabzon İl Teşkilatı Beşikdüzü İlçesi girişinde karşılayacak.
Bu karşılamada 18 ilçe ilçe teşkilatının  hepsinin bulunacağı kaydedilirken konvoyla Trabzon’a gelineceği belirtiliyor.

Ancak konvoyun yol güzergahı üzerinde ki ilçelere de uğrayacağı ifade ediliyor. Bahçeli’nin Trabzon’da ki programı ise saat 13:00’da Zorlu Grand Otel’de yapılacak sunumla başlayacak.
Bu sunuma bütün vatandaşları davet eden MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “Genel Başkanımız davete icap ettiği için çok mutlu olduk. Tabi ki Trabzonlar olarak bizler Genel Başkanımızı bize yakışan bir şekilde karşılayacağız. Genel Bakanımızın Zorlu Grand Otel’de yapacağı sunuma bütün halkımızı davet ediyoruz. Sunum herkese açık olacak” dedi.
Bahçeli sunumun ardından ise MHP Trabzon İl Teşkilatının yeni taşındığı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi yanında ki İl Binasının açılışını yapacak. Açılışın ardından ise Bahçeli ile İl Teşkilatının yemekli bir toplantıda buluşması bekleniyor.

Açılışa Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katılacağı kaydediliyor. Trabzon’da bulunan Koray Aydın’ın çeşitli programlarla vatandaşlarla bir araya geldi.
Bahçeli, Trabzon’da ki temaslarının ardından ise karayoluyla Ankara’ya hareket edecek.

Editör: TE Bilisim