Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
 TBMM Başkanı Cemil Çiçek dün Başbakan Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından bugün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli, ''MHP olarak çalışmaların başarılı olduğunu vurguladık. Parti olarak çalışmaların sonuna kadar arkasındayız. Süreç tıkanırsa Türkiye'ye yazık olur'' dedi. Parti olarak yeni anayasa çalışmalarına sonuna kadar destek vereceklerinin altını çizen Devlet Bahçeli şunları söyledi:

''MHP olarak çalışmaların başarılı olduğunu vurguladık. 40'a yakın madde üzerinde mutabakat sağlandı. Parti olarak çalışmaların sonuna kadar arkasındayız. Süreç tıkanırsa Türkiye'ye yazık olur.''

Meclis Başkanı, liderlerle görüşmesinin ardından muhtemelen 2 Ocak Çarşamba günü komisyonu toplayabileceğini ve bu düşüncelerini toplantıda da değerlendireceklerini söylemişti.

Meclis Başkanı Çiçek, CHP ve BDP'den de randevu istemişti.

Editör: TE Bilisim